2789
عنوان

کمممممممکککک

117 بازدید | 14 پست

خانوادم اردبیلن و خودم تهران هربار میرم اردبیل و برمی‌گردم حالم خیلیییی بد میشه و داغون میشم

مثل جنازه انقد بد که گاها میگم کاش بمیرم ازین دلتنگی و دوری خلاص شم

وابستگی شدییید به مادرم دارم

هرکاری کردم حالم خوب نشد الان هشت نه روزه اومدم

صبحا از پنج صبح بیدار میشم از شدت دلتنگی و غم

تصمیم دارم برا بهتر کردن حال دلم ماهی یک بار برم یه هفته بمونم و برگردم سی روز اینجا یه هفته اونور

البته اینم بگما من همیشه رفتنی یه ماه دوماه میوونم،میخوام به جای این دوماه موندنا تند تند برم بااتوبوس اما کم بمونم تا بشه یا دلخوشی و یه امید

راه دوره درست اما حال من خیلی بدتره

به نظرتون تصمیمم درسته؟؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ولی تنهاشون نذار

آخه کار همسرم جوریه که از هشت صبح تا دوازده و نیم شب بیرونه و اصلا وقتی نداره برای من

درضمن من اگه تند تند نرم همسرم می‌بره و سی روز چهل روز میمونم خونه مامانم

به نظرتون سی روز چهل روز موندن خوبه یا ماهی یک هفته

اون ی هفته رو قراره تنها بمونی یا همسرتم باهات ی هفته خونه مامانت اینات میمونه ؟

تنها بیشتر مواقع چون همسرم نمیتونه بیاد

منم تصمیم دارم بندازمش تایم پریودی تا نیاز شوهرم تامین بشه

تنها بیشتر مواقع چون همسرم نمیتونه بیادمنم تصمیم دارم بندازمش تایم پریودی تا نیاز شوهرم تامین بشه

راستش تصمیمی که گرفتی از نظر روحی برای خودت شاید کمک‌ کننده باشه چون دلتنگی اذیتت میکنه

ولی بهتره از یه زاویه‌ ی دیگه هم بهش نگاه کنی مخصوصا وقتی توی زندگی مشترک هستی

وقتی مدت زیادی جدا از همسرت زندگی کنی 

حتی اگر نیتت کاملا پاک و از روی نیاز عاطفی به مادرت باشه طبیعتا این فاصله میتونه روی کیفیت رابطه‌ ی زناشوییتون تاثیر بذاره...

چون انسان موجودیه که به بودنِ مداوم و توجه و ارتباط نیاز داره وقتی اینا کمرنگ بشه ممکنه فاصله‌ی احساسی ایجاد بشه

و خب در مواردی که این فاصله عاطفی طول بکشه ممکنه حتی زمینه‌هایی برای خطا یا خیانت هم پیش بیاد

(البته  نه به این معنا که همسرت حتما چنین کاری میکنه بلکه به این معنا که وقتی ارتباط و حضور نباشه کنترل احساسات سختتر میشه و آدمها ممکنه در موقعیت‌هایی قرار بگیرن که در شرایط عادی نمیفتادن )

البته خیانت تنها مسئله نیست حتی اگر همچین چیزی هم پیش نیاد ممکنه عشق و دلبستگی بینتون به‌ مرور کمرنگ بشه

در کنار اینا رفتو آمد ماهیانه با اتوبوس مخصوصا تو مسافت‌های طولانی، در بلند مدت میتونه هم جسمت رو خسته کنه هم حالت رو بدتر کنه

گاهی آدم فکر می‌کنه راه‌ حل پیدا کرده ولی چون هنوز ریشه‌ی مشکل سر جاشه (وابستگی شدید نبود تعادل فشار روحی، دوباره حالش بد میشه

پیشنهاد می‌کنم اگه برات ممکن  دنبال راه‌هایی باشی که وابستگیت به مادرت رو همزمان با تقویت رابطه‌ی زناشوییت متعادل کن

مثلا مواقعی بری که همسرتم باهات بیاد

یا  دنبال راه‌حل‌های درمانی برای مدیریت دلتنگی باشی (مثل مشاوره تخصصی تمرین‌های رهایی عاطفی  مدیتیشن و...باشی)

به نظر شما معقوله ماهی یک بار رفتن؟؟

به خیلی چیزا بستگی داره، اما اینکه بری یک ماه بمونی عادت میکنی و دل کندن سخت تره.. اگ مرتب بری بنظرم بهتره وقتی برمیگردی میگی اخرماه باز میرم نه اینکه بگی تا چندماه دیگ مجبورم دوریشونو تحمل کنم