2777
2789

سلام خانما همسرم رفت کربلا تا پریروز باهام درتماس بود گفت قرار دیروز صبح حرکت کنه و از دیروز صبح هیچ اتصالی باهاش نداشتم نه خواب دارم نه خوراک حالم خیلی بده امروز ششمین روزه که رفته واسم دعا کنید لطفاً سالم و بزودی بیاد 

خدایاشکرت

نگران نباش

تو مسیر سخت هستش اصلاع دادن،خیلی هم شلوغه

ایشالله امروز میرسه خونه و خیالت راحت میشه

سری قبل که شوهر منم رفته بود یه جاهایی نمیشد تا اطلاع بده تا 20 ساعت هم ازش بی خبر بودم

نگران نباش

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عادیه

نگران نباش

رومینگ حتما نگرفته سیمکارتم نخریده

جایی هم نبوده که وای فای داشته باشه. 

اولین فرصت باهات تماس میگیره.  

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

نگران نباشتو مسیر سخت هستش اصلاع دادن،خیلی هم شلوغهایشالله امروز میرسه خونه و خیالت راحت میشهسری قبل ...

میدونم عزیزم عین که تو میگی باشه همش فکرهای منفی میان تو ذهنم حالم بد میشه😔

خدایاشکرت