2777
2789
گور بابا بنده هاش، بنده هاش کی باشن؟ به غیر از حق الناس توی بقیه موارد نظر بنده هاش مهم نیست

میدونی 

اون بنده هایی که باید منو می‌بخشیدن بخشیدن اما من خودم باورم نمیشه که انقدر راحت منو بخشیدن ازینکه من این گناهارو کردم از خودم بدم میاد 🥲

گوش کن خواهرم 

اگر توبه کنیم ، قبل از این که کسی متوجه بشه ، و به خدا قول بدیم که دیگه تکرار نکنیم ، و به حرفمون عمل هم کنیم 

خدا هم توبه ی ما رو می‌پذیره ، و خدا ارحم الراحمین هست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله یک بار قسم دروغ خوردم هنوزم بعد از ۱۱ سال حالم بده

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

اخه من از اینکه دیگه مثل قبلم نیستم ناراحتم ازینکه اگه آدما کارای منو می‌فهمیدن ازم متنفر میشدن حتی ...

چقدر این حالت شبیه حال منه 

هر روز فکر میکنم کاش برمیگشتم به شش سال پیش که هیچکدوم از گناهای الانم رو مرتکب نشده بودم چقدر اون موقع حالم خوب بوده و من نمیدونستم عذاب وجدان داره نابودم میکنه اگه کسی راه حلی براش داره کمکم کنه

خب اگه بگم که اعتراف کردم 😅گناهان خیلی بد مربوط به قبله دو سه سال پیش ولی عذابش هیچوقت راحتم نمیزار ...

درسته! ببین اگه حقی از کسی ضایع کردی به جز توبه باید حتما جبران کنی و از دلش در بیاری حالا هرطور که خود طرف بخواد مادی یا معنوی و…

اما اکه یکی از کارایی باشه که خدا حرامش کرده 

توبه پذیر تر و مهربون ترش نداری به خدا 

🥺🥺می بخشه خودتو اذیت نکن دیگه و گذشته رو رها کن ازش بخواه که فراموش کنی گذشتتو تا جایی که ممکنه  یا کنار بیای 

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
درسته! ببین اگه حقی از کسی ضایع کردی به جز توبه باید حتما جبران کنی و از دلش در بیاری حالا هرطور که ...

اگه یه گناهی باشه که هیچ جوره نتونی به طرف بگی و از دلش دربیاری چی؟ مثلا اگه بگی یه دعوای دیگه درست میشه در اون صورت چیکار باید کرد؟

من دیگه اون گناهو ترک کردم و مربوط به قبله اما عذابش رها نمیکنه منو

حق الناس داره؟

🔴 سلام این حساب توسط دو کاربرخانم و آقا قابل بررسیه موقع نوشتن کلمات دقت کنین✅👈😱 آیا میدانید؟!😱  اولین موجودی که مقایسه کرد شیطان بود 👺😱 گفت خدایا این از گِله و من از آتشم و ۶ هزار سال عبادت کردم!!! توی سایت؛ تاپیک های که میگن بیاید از خوبی های شوهرتون یا بدیش بگید یا از حقوقتون، از کادوی تولد یاروز زن، عکس از زندگی یا هر تایپک سمی و حال بد کن که سبب ایجاد مقایسه میشه متنفرم و حتما تذکر میدم،چون شما فکر نمیکنید در بطن این تایپک ها، دیگرانی حسرت میخورن 😱 زندگیمونون رو تو چشم نکنیم اگه خوبی داریم نزاریم کسی حسرتش رو بخوره این حسرت برکت زندگیمون رو قطعا کم میکنه👌یکی از مصداق های شکر نعمت اینه نزاریم کسی حسرتش رو بخوره اگه هم ناراحتیم که تایپک میزنیم شوهر شماهم فلانه؟و بمهانه؟ شک نکنید بقیه هم گرفتاری دارند فقط از قدیم گفتن هیچ ماست فروشی نمیگه ماستم ترشه!! پس فکر نکنید فقط شما مشکل دارید نه شما فقط از زندگی بقیه خبر ندارید و ظاهر قضیه رو میبیند یادتون نره✅👈 هییییچ هیییچ ماست فروشی نمیگم ماستم ترشه! هیچ کس نمیاد کمبود و کسری زندگیشو لو بده !  پس چه موضوع خوب چه موضوع بد، لطفا اینقدر تایپک مقایسه نزنید درست نیست!! فکر کردن خیلی خوبه وقتی فکر میکنیم کمتر اشتباه و بهتر عمل میکنیم عیبمونم میفهمیم🛑،✅ قلم میزنیم به نیت افزایش آگاهی ✅ مرضیه کشوری یک مربی خوب برای افزایش سیاست در زندگیه،✅ دوره زندگی مومنانه هم در تنها مسیر آرامش خوبه✅ کانال ایتای  تربیت جنسی فرزندان علی میریان، عالیه اینم آیدیش alimiriyan ✅، اینارو معرفی کردم چون آدمیزاد نیاز به آگاهی داره تا بتونه رشد کنه، کسی که آموزش نبینه و بشینه پشت فرمون، تصادفشم زیاد میشه! پس آموزش ببینیم 🙏✅ راستی اگه تنهایی یا میخوای آروم بشی، وضو بگیر چند دقیقه با خدا خودمونی حرف بزن،اگه امتحان نکردی طبیعیه باور نکنی چقدر موثره! بگو خدایا فلانی دلم شکست بگو کوچولو هستم توانایی حل مشکلم رو ندارم تو کمکم کن بگو فقط تویی برام، عزیزانم هم هدیه تو هستن، خیلی وقتا خطر رو ازم دور کردی که خودم نفهمیدم... بگو کمکم کن حست کنم، چرا با همه میخوایم حرف بزنیم اما از منبع آرامش دوریم؟؟ هر روز باهاش حرف بزنیم👌✅
اگه یه گناهی باشه که هیچ جوره نتونی به طرف بگی و از دلش دربیاری چی؟ مثلا اگه بگی یه دعوای دیگه درست ...

راستش نمی دونم چی بگم بهتره با یه فرد باتجربه تر مشورت کنی

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
یعنی کارما شو آینده پس نمیدیم؟؟خواهش میکنم جواب بدین واسم مهمه

اگر داخل این دنیا توبه کنیم و دیگه انجام ندیم ، و از اون بنده خدا هم حلالیت بگیریم ، دیگه تاوان پس نمیدیم اون دنیا

مثلاً اگر به کسی تهمت زده باشیم ، باید توبه کنیم ، که دیگه تهمت نزنیم و حلالیت به طلبیم 

همین جا خودمون به حساب خودمون برسیم بهتره تا به حسابمون برسن