من چون همسرم مشکل زود . ان داره رابطه ای نداریم و شرایط شم تو خونه دوره عقد اوکی نیس 😐
آخه من منظورم فقط اون یه مورد نیست. رابطه به هر مدلی که باشه، باعث میشه هورمون عشق در بدنت ترشح بشه. مردها اصولاً اولش فقط بخاطر این چیزا ازدواج میکنن. این که اینهمه سرده، نگران کننده هست. حتما که توی اینهمه مدت ، جاهای خلوت بودین باهم، توی ماشین خیابون اتاق
اگه دیدی جای خلوت هستین و هیچ کاری نمیکنه، با مشاور صحبت کن.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بخدا الآن استرس دارم عصاب خوردی بحث با خانواده ها گاهی عصاب خوردیم رو همسرم خالی میکنم نمیدونم چ مر ...
عزیزم این چیزا طبیعیه در دوران نامزدی. همه میگن دوران نامزدی خیلی شیرینه ولی اتفاقا خیلی تلخه و استرس زاست. سعی کن اعصابتو روی نامزدت خالی نکنی. میگذره این روزا.
برای چاقی پیشنهادم سیب زمینیه. من هروقت سیب زمینی زیاد میخورم ، چاق میشم. سرخ کرده یا کبابی یا آبپز و هر مدلی که دوست داری بخور. من کبابیشو اکثرا میخورم با نون سنگک. تضمینی چاق میشی