《این بار از خیابان گذشتم اما دستی نبود که دستهایم را بگیرد(هردو در نهایت میمیرند)》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀 میگن که شبیه دختر پروفایلمم
از نهم به بعد خوبه که اون ۳ سال اخر دبیرستان رو خوب بخونه
《این بار از خیابان گذشتم اما دستی نبود که دستهایم را بگیرد(هردو در نهایت میمیرند)》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀 میگن که شبیه دختر پروفایلمم
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
اسی یه دختر خاله داشتم این از هفتم به خودش فشار اورد
تیزهوشان، قلم چی ،ماز،
همه میگفتن دکتر میشه
ولی ۳. سال آخر یهوو درس نخوند گفت دیگه نمیتونم
۲ سال پشت کنکور موند الانم بیکار خونه نشسته
اصلا به دختر فشار نیار
مرسی عزیزم خداخیرت بده انشالله خدا پشت و پناهنون باشه
اسی فدات شم من خودم از نهم به بعد خوندم
تازه نهم هم خیلی به خودم فشار نیوردم
سلام عزیزم.تیزهوشان قبول نشده ینی تیزهوش نبوده. اگه با تلاش و سختی قبول می شد یه درد نمی خورد چون توی مدرسه دیگه چندین برابر بیشتر فشار میارن روش و نمونه بکشه خیلی سرخورده میشه. رشته خوب با بدبختی قبول می شد و تا فارغ التحصیل می شد پدرش درمیومد. بهتره بچه هامون رو همون طور که هست بپذیریم
پسر منم هفتم قبول نشد. یه مدرسه که آزمون ورودی داشت گذاشتمش. مدرسش عالی بود. پارسال دهم تیزهوشا ...
دعا کن نمونه قبولش کنن نفر جهارم ذخیره ها شده
تو شهر ما فقط نمونه و تیزهوشان خوبن بقیه چه غیر انتفاعی چه دولتی بدرد نمیخورن یدونه دولتی عالیهم هست که باوجودیکه خیلی زود هم اقدام کردم ولی بازم پر شده