2777
2789

ببین خوشحال باش برای بچت 

سلامت روانش به هم میخوره

اون ۳ سال آخر که باید بخونه دیگه نمی‌کشه 

و کنکور رو خراب میکنه

براش خوشحال باش جدی میگم

《این بار از خیابان گذشتم اما دستی نبود که دست‌هایم را بگیرد(هردو در نهایت میمیرند)》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀 میگن که شبیه دختر پروفایلمم

اسی بگو نهم بره

از نهم به بعد خوبه که اون ۳ سال اخر دبیرستان رو خوب بخونه

《این بار از خیابان گذشتم اما دستی نبود که دست‌هایم را بگیرد(هردو در نهایت میمیرند)》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀 میگن که شبیه دختر پروفایلمم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره دیگه با حرفای بچها دلم اروم گرفته

اسی یه دختر خاله داشتم این از هفتم به خودش فشار اورد

تیزهوشان، قلم چی ،ماز، 

همه میگفتن دکتر میشه

ولی ۳. سال آخر یهوو درس نخوند گفت دیگه نمیتونم

۲ سال پشت کنکور موند الانم بیکار خونه نشسته

اصلا به دختر فشار نیار

چشم حتما خدا کنه دیگه انگیزه درس خوندن از دست نده

نگران نباش اسی

بگو تو هدفت رو بزار از کلاس نهم به بعد شروع کن

چشم حتما خدا کنه دیگه انگیزه درس خوندن از دست نده

پسر منم هفتم قبول نشد.   یه مدرسه که آزمون ورودی داشت گذاشتمش.   مدرسش عالی بود.  پارسال دهم تیزهوشان قبول شد با وجود ظرفیت کم پذیرش و رقابت سخت تر 

یک غیزانتفاعی خوب پیدا کن براش 

مرسی عزیزم خداخیرت بده انشالله خدا پشت و پناهنون باشه

اسی فدات شم من خودم از نهم به بعد خوندم 

تازه نهم هم خیلی به خودم فشار نیوردم 

سلام عزیزم.تیزهوشان قبول نشده ینی تیزهوش نبوده. اگه با تلاش و سختی قبول می شد یه درد نمی خورد چون توی مدرسه دیگه چندین برابر بیشتر فشار میارن روش و نمونه بکشه خیلی سرخورده میشه. رشته خوب با بدبختی قبول می شد و تا فارغ التحصیل می شد پدرش درمیومد. بهتره بچه هامون رو همون طور که هست بپذیریم

پسر منم هفتم قبول نشد. یه مدرسه که آزمون ورودی داشت گذاشتمش. مدرسش عالی بود. پارسال دهم تیزهوشا ...

دعا کن نمونه قبولش کنن نفر جهارم ذخیره ها شده 

تو شهر ما فقط نمونه و تیزهوشان خوبن بقیه چه غیر انتفاعی چه دولتی بدرد نمیخورن یدونه دولتی عالیهم هست که باوجودیکه خیلی زود هم اقدام کردم ولی بازم پر شده