شموادم مدیر عضویت: 1399/09/13 تعداد پست: 1626 عنوان تیزهوشان | مشاهده متن کامل بحث + 1231 بازدید | 91 پست سلام مامانای عزیز دخترم نه نمونه قبول شده نه تیزهوشان امسال میره کلاس هفتم دارم دقمیکنم 1404/05/15 | 01:19 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ashiziba عضویت: 1398/01/23 تعداد پست: 6975 دعا کن نمونه قبولش کنن نفر جهارم ذخیره ها شده تو شهر ما فقط نمونه و تیزهوشان خوبن بقیه چه غیر انتفاع ... انشالله که عاقبتش به خیر باشه 🙏🙏
missdiaa عضویت: 1403/11/12 تعداد پست: 11493 رتبه چهارم ذخیره مدرسه نمونه شده تو مدرسه نمونه اره پذیرشش میکنن
زی1111 عضویت: 1404/05/15 تعداد پست: 5 من که حالم خیلی بده ولی جلوی پسرم نشون نمیدم دلم خیلی سوخت براش خیلی خیلیخوند ترازش خوب بود همیشه جز 50 نفر اول بود حتی دوستاش که ترازاشون خیلی پایین تر بود قبول شدن نمی دونم چرا روز امتحان ، براش روز خوبی نبود خودشکه کلی گریه کرد هنوزم گریه میکنه
fatemhzeanab عضویت: 1401/11/12 تعداد پست: 916 بنظرت امکان داره از ذخیره ها هم بگیرن اونم نفر چهارم آره انشاالله عزیزم ۴ نفر قبول میشه.ببخشید نمونه چطور قبول میشند؟امتیاز داره یا آزمون داره?میشه د مورد چگونه قبول شدن نمونه راهنمایی کنید؟
شموادم مدیر استارتر عضویت: 1399/09/13 تعداد پست: 1626 من که حالم خیلی بده ولی جلوی پسرم نشون نمیدم دلم خیلی سوخت براش خیلی خیلیخوند ترازش خوب بود همیشه جز ... دقیقا دخترم تو رتبه برترا و تراز برترا بود همیشه نمیدونم چیشد اینجوری شد ختر منم میگه مامان همه اونایی که از من پایین تر بودن قبول شدن
شموادم مدیر استارتر عضویت: 1399/09/13 تعداد پست: 1626 آره انشاالله عزیزم ۴ نفر قبول میشه.ببخشید نمونه چطور قبول میشند؟امتیاز داره یا آزمون داره?میشه د مور ... نمونه با امتیازه و لوح تقدیر و.... دخترمنمتاسفانه امتیاز جانبازان و شهدا و.. نداره فقط حفظ قران داره و لوح تقدیر که بابات اینها گرفته امروز پرس و جو کردم گفتن خیلی امکانش کمه از ذخیره ها بگیرن. اگه دوست داشتین برای دخترم دعا کنید لااقل اینو قبول بشه لش اروم بگیره
fatemhzeanab عضویت: 1401/11/12 تعداد پست: 916 نمونه با امتیازه و لوح تقدیر و.... دخترمنمتاسفانه امتیاز جانبازان و شهدا و.. نداره فقط حفظ قران دار ... ماشاالله قرآن حفظ بوده؟چند جز حفظ بوده؟ما هم امتیاز ایثار گر و جانبازی ندارم.پسرم جز ۳۰ رو حفظ هست.نگران نباش ۴ نفر چیزی نیست انشاالله قبوله .حتما دعا میکنم قبول بشه .شما هم برای پسرم دعا کن .خیلی میخونه قرآن هم کلاس نبردم خودش حفظ کرد.
fatemhzeanab عضویت: 1401/11/12 تعداد پست: 916 سلام عزیزم.تیزهوشان قبول نشده ینی تیزهوش نبوده. اگه با تلاش و سختی قبول می شد یه درد نمی خورد چون تو ... نگو تیز هوشان قبول نشده حتما تیزهوش نبودهالان دوسال بچه رو میفرستند با پول خنگول هم باشه سوالات رو یادش میدند .میگن چی بخون و چی نخون
شموادم مدیر استارتر عضویت: 1399/09/13 تعداد پست: 1626 ماشاالله قرآن حفظ بوده؟چند جز حفظ بوده؟ما هم امتیاز ایثار گر و جانبازی ندارم.پسرم جز ۳۰ رو حفظ هست.ن ... بله عزیزجان هفت جز حفظه سه تا مقام اولی توشهری یدونه هم استانی داره پیشنهادم اینه چون پسرتون حفظ رو دوست داره تجوید بفرستش با تجوید حفظ کنه که اگه مسابقه ای چیزی داشت و با مدرک خواست بگیره بدون تجوید نمیشهممنونم عزیزم بابت دعاتون انشالله همت بچها عاقبت بخیر شن انشالله پسر شما تم پله های ترقی رو طی کنه و شما کیف کنی بحق سیدالشهدا
fatemhzeanab عضویت: 1401/11/12 تعداد پست: 916 بله عزیزجان هفت جز حفظه سه تا مقام اولی توشهری یدونه هم استانی داره پیشنهادم اینه چون پسرتون حفظ رو ... سلام عزیزم ماشاالله به دخترت و خودت .انشاالله سلامت باشید .به یادتون بودم چی شد دختر گلت پذیرفته شد؟ممنونم از دعاخیرتون و راهنماییتون .
شموادم مدیر استارتر عضویت: 1399/09/13 تعداد پست: 1626 سلام عزیزم ماشاالله به دخترت و خودت .انشاالله سلامت باشید .به یادتون بودم چی شد دختر گلت پذیرفته شد؟ ... سلام عزیزم متاسفانه هیچ جا نشد رتبه چهارم ذخیره بود ولی از ذخیره ها نگرفتن اصلا
fatemhzeanab عضویت: 1401/11/12 تعداد پست: 916 سلام عزیزم متاسفانه هیچ جا نشد رتبه چهارم ذخیره بود ولی از ذخیره ها نگرفتن اصلا سلام عزیزم.عیبی نداره بهش سخت نگیر .انشاالله دهم قبول بشه .اما من دیده بودم که خیلی نمونه و تیزهوشان هردو قبول شدند و نمونه نرفتند فکر کردم نفر چهارم چیزی نیست و حتما قبول میشه.انشاالله موفق باشید
mahtisa۷۷ عضویت: 1401/12/26 تعداد پست: 4679 سلام عزیزم متاسفانه هیچ جا نشد رتبه چهارم ذخیره بود ولی از ذخیره ها نگرفتن اصلا سلام میشه درخواست دوستی دادم قبول کنید سوال دارم ازتون