2777
2789
من هنوز خوابم نبرده باورت میشه

دختر من اول خوب میخوند ولی بعد ولش کرد و کل فکر و حواسش شده بی تی اس و انیمه و این چشم بادومی ها امروز حسابی سرزنشش کردم و گفتم به خاطر اینا آینده خودتو تباه کردی. طول سال خیلی اعصابم و خورد میکرد کتابهاش و پرت میکرد با بی حوصلگی و به اصرار من کمی میخوند کلی براش هزینه کردم ولی  نمیخوند مطمن بودم اگه میخوند قبول میشد . تا الان هم گریه میکنه و میخوام جدی باهاش برخورد کنم. والا در ایران اگه درس نخونن آینده ای ندارن یا باید بلاگر بشن مثل الان که جامعه ویران شده و ارزش های اخلاقی کلا نابود شده دوست دارم یه آدم نرمال باشه و عاقل و سالم باشه که بعدا بتونه از پس خودش بربیاد نه اینکە آویزوون مردها بشه و از اندام و بدن خودش مایه بزاره برای پول مفت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام انشالله فرزندتان جای دیگه موفق باشه.جایی کلاس میرفت ؟چه کتابی خونده بود؟

تو نمونه هم نفر چهارم ذخیره هستش خدا کنه از ذخیره ها هم بگیرن

کلاسا و ازمونهای قلم چی میرفت هوش کمپلکس اسمارتیز پابه پا هوش کلامی و چندتا کتابکه خود موسسه قلمچی میده

دختر من اول خوب میخوند ولی بعد ولش کرد و کل فکر و حواسش شده بی تی اس و انیمه و این چشم بادومی ها امر ...

عزیزم حقیقتش رو بخوام بهت بگم تیزهوشان اگر آینده ی تحصیلی فرزند شمارو تضمین کنه که در پنجاه درصد مواقع نمیکنه، با روح و روانش بازی میکنه..شما شاید با فشار و استرسی که بچه های سمپاد دارن تحمل میکنن آشنا نیستی..من امسال یازدهم میرم و از هفتم تیزهوشان بودم و هرموقع که بحث درس میشه میگم اشتباه کردم که وارد این مدرسه شدم.این مدرسه نه چندان دبیرهای خوبی داره نه سبک آموزشی و پرورشی خوبی(در اکثر شهرستان ها) ..فقط حس رقابت و طمع و حرص از بقیه رو زیاد میکنه.. دخترتون درگیر دوران بلوغ خودشه و با چیزهای کوچکی مثل بی تی اس و انیمه خوشحال میشه و این یعنی شاید هنوز آمادگی اون فشار و استرس موجود در مدارس تیزهوشان رو نداره..اگر فکر می‌کنید فرزندتون فقط با درس خوندن به نتیجه و موفقیت میرسه توی مدارس عادی هم میتونید هدایتش کنید..نه اینکه بهش بگید سه سال دیگه بخونه تا نهم به دهم قبول بشه..از همین الان باهاش صحبت کنید و قانعش کنید که درس خوندن به نفع خودشه..نه با خشونت و سرزنش..و اونقدر کلاس های مجازی و دبیر های مطرحی هست توی کشور که نظام آموزشی برای همه یکسان شده. تیزهوشان بودن هم فقط استرس و فشار فرزند شما رو تشدید می‌کرد..این رو هم بگم که از الان پایه های درسی فرزندتون رو قوی کنید اما این سه سال اگر فشار بیارید اون سه سال اصلی از درس زده میشه..تعادل توی این سه سال خیلی بهتره تا فشار و استرس روی دختری که 12،13 سالشه..

عزیزم حقیقتش رو بخوام بهت بگم تیزهوشان اگر آینده ی تحصیلی فرزند شمارو تضمین کنه که در پنجاه درصد موا ...

درستە عزیزم ممنونم از راهنمایی خوبتون. راستش از اول درسخون بود ولی امسال پریود شد و روحیاتش تغییر کرد .خیلی ناراحتم امروز همش گریه کردم دور از چشم خودش شهر ما مدارس عادی خیلی وضعیتش خوب نیست و غیر انتفاعی هم تعریفی ندارن . ولی حرفاتون بهم کلی آرامش داد 3 بار خوندم و خیلی آرومم کرد و با دخترم حرف میزنم