2777
2789

تدریس تو مدارس غیر انتفاعی چطوریه؟

یعنی حرفه ای ترو بهت ار مدارس دولتی هست یا خیر؟

امتحانا چطور؟

برخورد مدیر و معاون اینا 

هم معلما بگن هم دانش آموزان لژفا میخوام ار دو تا دیدگاه نظراتون بدونم. ❤️🥲

من دولتی خوندم خواهرم و داداشم غیرانتفاعی هیچ فرقی باهم نداشتن مدرسه هامون فقط مدرسه ی اونا جشن و مراسم بیشتر داشته و کلاس های فوقی ک ب هیچ دردی نمی‌خورد برگزار میکردن 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دولتی خوندم خواهرم و داداشم غیرانتفاعی هیچ فرقی باهم نداشتن مدرسه هامون فقط مدرسه ی اونا جشن و مر ...

بعنی تدریسشون با دولت هیچ فرقی نداره؟ فکر میکردم لول بالاتر تدریس می‌کنند 

ی بارم خوندن چون همش با پوله مدیر معلمان مجبور میکنه نمره بالا برا دانش آموز رد کنند

هر غیرانتفاعی لزوما بهتر نیست.خیلی از معلم هاشون تازه کار هستند ولی چون تعداد بچه ها کمتره رسیدگی به ...

مثلا تو هر کلاسی چند نفرن؟

یعنی معلم ها جوونن؟

هر غیرانتفاعی لزوما بهتر نیست.خیلی از معلم هاشون تازه کار هستند ولی چون تعداد بچه ها کمتره رسیدگی به ...

دقیقا منم مامانم معلم مدارس دولتیه و تدریسش عالیه و تربیت دانش آموزها براش خیلی مهمه هرسال دانش آموزهای مامانم بهترین و باادب ترین دانش آموزهای مدرسه اشونن و آموزش و پرورش شهرمون واقعا از مامانم راضیه 

ببین هر دو تا یه خوبی ها و یه بدی هایی دارن 

غیردولتی اگه میخوایی بری باید مدارس خیلی خوبشو پیداکنی بری 

وگرنه بقیه اصلا به درد نمیخوره فقط هزینه میگیرن و نمره راحت میدن و دنبال معلم خوب نیستن معلم ارزون و میگیرن میخواد هر کسی باشه مثلا دختر خاله ی خودم به عنوان معلم امسال میخواد شروع به کار کنه اصلا سابقه نداره قراره ماهی دو تومن هم بهش حقوق بدن در حالیکه از بچه ها شهریه هشتاد میلیون میگیرن 

خودش میگه من دیگه بچم و غیر دولتی نمیفرستم الان بچه های کنکوری و دادن دست منی که اصلا سابقه ندارم بعد هم میگن معلمای خوب و درچین کردیم 

از اون طرف مدارس دولتی بد هم داریم که انگار نه انگار هستن فقط بچه ها رو ساکت میکنن و مدارس دولتی خوب هم داریم که از معلم کار میخوان مثل مدرسه ای که خودم هستم مدیرمون واقعا کارو تلاش میخواد درجا زدن و... رو اصلا قبول نداره 

دنبال دولتی و غیر دولتی نباش دنبال کار مدرسه و معلماش باش

الان مدرسه ی ما دانش اموزاییکه از غیر دولتی با نمرات عالی میان یه تست میگیریم در حد بچه های متوسط رو به پایین خودمون هست 

بعنی تدریسشون با دولت هیچ فرقی نداره؟ فکر میکردم لول بالاتر تدریس می‌کنند ی بارم خوندن چون همش با پو ...

دقیقا مدرسه خواهرم خیلی راحت نمره میدن و اصلا سختگیری ندارن و چون همشون بچه پولدارن معلم هاشون جرات نمیکنن بهشون بگن بالا چشمتون ابروعه من ک اصلا از مدیر مدرسه آبجیم خوشم نمیاد امسال دیگ میره دبیرستان مدرسه اش عوض میشه 

ببین هر دو تا یه خوبی ها و یه بدی هایی دارن غیردولتی اگه میخوایی بری باید مدارس خیلی خوبشو پیداکنی ب ...

مرسی اره ب کادر مدرسه و  نتیجه دانش آموزان دقت کنیم بهتره 

دختر خالتون مدرک داذه یا همینجوری تدریس میکنه برای چند ساعت دو  تومن 

یعنی شهریه ها شون 50 میلیون ب بالاست همه ؟؟؟

دقیقا منم مامانم معلم مدارس دولتیه و تدریسش عالیه و تربیت دانش آموزها براش خیلی مهمه هرسال دانش آموز ...

میسه بپرسم مادرتون معلم چه پایه ای هست چی تدریس میکنه 

میسه بپرسم مادرتون معلم چه پایه ای هست چی تدریس میکنه

مامانم قبلا مدرسه راهنمایی ادبیات تدریس میکرد ولی الان خیلی وقته مقطع ابتدایی مدرسه پسرونه تدریس میکنه قبلا پایه های ششم رو داشت ولی الان پایه سوم برداشت