2777
2789
آره ممکنه بخاطره بچه هاش باشه چون بهم. می‌گفت بچه هام بی پدر میشن اما خب باباش خیلی پشتش بود زمانی ک ...

میدونم چی میگی .. اما باید تو زندگی باشی که بدونی .. من خودمو میذارم جاش میبینم محااااله اجازه بدم اون زنی که با هزار ترفند و گول زدن و حقه تونسته شوهرم رو از راه بدر کنه به مقاصدش برسه .. و خوشحال بشه و حس موفقیت پیدا کنه که بله بالاخره زنشو دور انداخت!!!! نه میمونم شده جززززز بدم هر روز شوهرمو اما نمیذارم اون زن به هدفش برسه .. . بهترین کار اینه مال و اموال مرد رو بگیری حق طلاق و بگیری حضانت بچه ها رو هم همینطور .. بعد با لباس تنش رهاش کنی ببینی بازم کسی دور و برش میاد؟؟!!! دوست تو باید بمونه و با سیاست همه اینا رو به دست بیاره و منتظر بمونه شوهره دوباره دست از پا خطا کنه بعد از زندگیش پرتش کنه بیرون

میدونم چی میگی .. اما باید تو زندگی باشی که بدونی .. من خودمو میذارم جاش میبینم محااااله اجازه بدم ا ...

اگ بت بگم دوستم خودش و باباش پولدار شوهرش حتی موتور هم نداره ب نامش باشه و. کلا صفررر حتی ب دوستم گفته طلاق بگیر و برو و بچه هاتم ببر و مهرتم کامل جور میکنم و میدم بهت اما دوستم نرفت باورت میشه؟؟ 

من به تو چی بگم تو خودت بلدی😉

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دقیقا .. شما هم میگید اگر عاشق اون زن دومی بشه زن خودشو حفظ نمیکنه؟ منم فکر میکنم فقط حس و حال خوب و ...

من وکیلم انقدر این موارد رو دیدم که نگو انقدر خانم میاد که میگه شوهرم خیانت کرده میخوام طلاق بگیرم بهش میگم اگر معتاده اگر کتک میزنه طلاق بگیر ولی اگر خیانت میکنه برو خونه به زندگیت برس از این طلاق بگیری مرد بعدی هم همینه متاسفانه مردا برای فرار از سختیه زندگی یا هیجان یا بیشتر به این دلیل که احساس جوانی بکنن میرن با یه دختر دیگه تنها دلیلش همینه. میدونی چیه یه جورایی با اون دختر حالشون خوب میشه و دوباره میرن سمت خانواده براشون حکم مسکن رو داره عملا برای اینکه کنار زنش بمونه دوست دختر میگیره ولی باور کن اگر مردی زنش رو نخواد به هیچ وجه تحملش نمیکنه طلاقش میده حتی شده بهش تهمت میزنه یه موردی بود خانم چشم رنگی سفید زیبا انقدر زیبا بود که من بهش خیره شده بودم شوهره میگفت دیگه حتی حاضر نیستم ریختشو ببینم همه مهریشو میدم فقط بره از زندگیم.

من وکیلم انقدر این موارد رو دیدم که نگو انقدر خانم میاد که میگه شوهرم خیانت کرده میخوام طلاق بگیرم ب ...

درسته منم دلم به همین خوشه که عاشق اونا نبوده .. حتی اگر پیامای عاشقانه بهشون داده باشه با خودم میگم اون پیاما واسه مخ زدنه واسه نگه داشتنشونه از ته دلش نبوده .. نمیدونم الان که ابنجوری خودمو آروم میکنم ... ولی الهی خدا شیرینی و لذت اون رابطه ها رو چنان تو دهنشون تلخ کنه که فکر هم بهش کنن  کهیر بزنن چه برسه برن سراغش