2777
2789
شاید الان شوهرش باهاش خیلی خوب شده .. زنه هم به ظاهر خوبه اما بدون ته دلش هیچ وقت حلالش نمیکنه تا آخ ...

نمیدونم آخه شوهرشم میشناسم ک اهل ابراز عشق و اینا نیست و غد و سرد و بی احساسه نهایت زود میاد خونه و بیشتر با زنشه آخه اینم شد خوب شدن و عوض شدن😐

من میگم یه زن چی میشه ک می مونه وقتی شرایط رفتن و کاملا داره و همه پشتشن ینی واقعا با دوس دختره داره لج میکنه یا شوهرش و خیلی دوس داره ک خیانته جنسیشم هم براش مهم نیس تو سایتم زیاد دیدم ک میگن بخشیدن و موندن 

من به تو چی بگم تو خودت بلدی😉

من مثل چشام بهش اعتماد داشتم .اینستا به زنه گفته بود خانمم حساس بدونه غصه میخوره. اگه این پیام رو ند ...

این آشغال غصه های منو دید .. دید چه جور شش ماه زجر عالم و کشیدم دید آب شدم میسوختم .. بعد شش ماه دوباره دیدم با یکی قرار گذاشته ... تو این مورد خاص واگذارش کردم به خدا که جوابشو بده ... دقیقا هم تو همین موضوع جوابش رو بده که بدونه از کجا خورده

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

مرده ک نمیدونم الان عاشقه یا نه اما زنش میدونس ک شوهرش چقدر دختره رو دوس داره جنسی هم باهم رابطه داش ...

بهتره زیاد بهش نپیچی دختر. اونم اختیار زندگیه خودش رو داره. تا وقتی درد به مغز استخوان زن نرسه از شوهرش جدا نمیشه. موندنش دلیل خاص خودش رو داره شاید نمیخواسته بهش بگن مطلقه شاید نمیخواست فامیلا مسخرش کنن الانم سکوت کرده و داره ظاهر رو حفظ میکنه شما هم دیگه در موردش صحبت نکن مگرنه بهت جواب بدی میده و کلا پات رو از زندگیش قطع میکنه. در ثانی مرد اگر عاشق بشه در  یک روز برای طلاق زنش اقدام میکنه ولی خودت میبینی که زنش رو طلاق نداده دوست دختره فقط یه نفر بود که باعث حس خوش برای مرد بود یه تجربه تازه بود یه هیجان بود که باعث نابودیه زنش شد 

آره 2 تا

خب همین دلیل محکمیه عزیزم ... اون زن میخواد زندگیشو حفظ کنه حتی شده به خاطر بچه هاش،.. و شاید میخواد جلب محبت همسرش رو هم بکنه .. مثلا حس میکنه اگر چیزی کم گذاشته جبران بشه محبتش رو به شوهرش بیشتر کرده .. داره تلاش میکنه واسه حفظ زندگی اما دلش از شوهرش هیییچ وقت صاف نمیشه

بهتره زیاد بهش نپیچی دختر. اونم اختیار زندگیه خودش رو داره. تا وقتی درد به مغز استخوان زن نرسه از شو ...

من قید دوستیم و باهاش زدم و حذفش کردم چون خیلی ضعیف شده بود و تو خودش غرق شده بود و دیگه بهش کاری نداشتم و ندارم و صرفا 2 3 بار راهنماییش کردم اینجام فقط برام سوال بود ک پرسیدم 

اتفاقا شوهرش 2 بار درخواست طلاق داد و زنش قبول نکرد واسه همین میگم دلم براش هم. میسوخت هم ناراحت میشدم انقد بی غرور و بی عار رفتار کرد ولی دیدم ب خودش نمیاد کلا حذفش کردم 

بهتره زیاد بهش نپیچی دختر. اونم اختیار زندگیه خودش رو داره. تا وقتی درد به مغز استخوان زن نرسه از شو ...

دقیقا .. شما هم میگید اگر عاشق اون زن دومی بشه زن خودشو حفظ نمیکنه؟ منم فکر میکنم فقط حس و حال خوب و تجربه میکنن اونجایی که زندگیشون میخواد بیوفته تو خطر اون دوست دختر رو رها میکنن

من الان دوسال اون آدم سابق نشدم خدا سر هیچکی نیاره بد دردیه خیانت

منم نشدم .. اما چه کنم شوهر من یه بی خیاله که اون فراموش کرده چه کار کرده اما من نه .. و اگر به روش بیارم بلوا به پا میکنه

خب همین دلیل محکمیه عزیزم ... اون زن میخواد زندگیشو حفظ کنه حتی شده به خاطر بچه هاش،.. و شاید میخواد ...

آره ممکنه بخاطره بچه هاش باشه چون بهم. می‌گفت بچه هام بی پدر میشن اما خب باباش خیلی پشتش بود زمانی ک کتک خورد و خیانت جنسی و فهمید اومد پیشم بهش گفتم با بچه هات برو خوته بابات هم پولداره هم مهربون هم تو ب آرامش میرسی اما نرف گف جا خالی نمیکنم گفتم ب چه قیمت ک هی جلو بچه هات کوچیک شی بدونی دل شوهرت باهات نیس میگف زنه مقصره گفتم. خب شوهرتم دل داده دیگه حتی هی شوهرش میگف طلاق این نمیرف چندسال این رویه بود دیگه من باهاش دوستیم کم شد الان میبینم هی بیو خوشبختی و عشقی میزاره با خودم میگم چجوری اون همه درد و فراموش کرده حتی اگ شوهرش خوب شده باشه ک میدونم محاله بعد داره خودشو کوچیک. میکنه و شوهرش و پروتر ک شوهره بگه من هی ریدم ب این اما این هنو دنباله و عاشقمه و برام بیو هم میزاره 

من الان دوسال اون آدم سابق نشدم خدا سر هیچکی نیاره بد دردیه خیانت

شوهر من این قددددر تو نظر من مرد سنگینی بود میگفتم محاااااله به زنی نگاه کنه ... محااااله نسبت به زنی منظوری داشته باشه .. پونزده ساال اینجوری فکر میکردم .. دیگه هیچ چی مثل قبل نمیشه اون بت شکست .. اون ابهت نابود شد

من قید دوستیم و باهاش زدم و حذفش کردم چون خیلی ضعیف شده بود و تو خودش غرق شده بود و دیگه بهش کاری ند ...

عزیزم من وکیلم مرد چه با دلیل چه بی دلیل میتونه زنش رو طلاق بده. شوهرش ۲ بار درخواست طلاق داد و زنش قبول نکرد یعنی چی مگه دادگاه منتظر رضایت زن میمونه. اگرم شوهره منصرف شده حتما به خاطره مهریه و بقیه مسائل مالی بوده دیده براش نمیصرفه. تا وقتی گرفتار خیانت نشیم نمیتونیم حسش رو درک کنیم واقعا مثل این میمونه که افتادی وسط گرگا وقتی عزیزترین آدم زندگیت اون موقع که بهت ابراز علاقه میکرد داشت قایمکی برنامه میریخت تا بره دیدن یه دختر دیگه زن رو نابود میکنه دیگه تا سالیان سال آدم سابق نمیشی حتی اگر با یه نفر دیگه ازدواج کنی هم بازم در آرامش نیستی همش باید شوهر رو زیر نظر بگیری

عزیزم من وکیلم مرد چه با دلیل چه بی دلیل میتونه زنش رو طلاق بده. شوهرش ۲ بار درخواست طلاق داد و زنش ...

دوستم میگف شوهرم درخواست طلاق هی میده و من قبول نمیکنم 

ب قول کاربر اینجا شاید بخاطره بچه هاش داره حفظ ظاهر میکنه اینو میتونم درک کنم بخاطره بچه هاش مونده اما اینکه هنو عاشق شوهرش باشه و حتی بگه شوهرم خوب شده و بخشیدمش و نمیتونم درک کنم چون من دیدم چیا کشید اون مدت 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز