2777
2789
فقط زنگ زده ؟ من پیام میدیدم زنگ میدیدم نه که تو پیام حرف خاصی زده باشن .. پیام زیادی یا نامربوط می ...

من مثل چشام بهش اعتماد داشتم .اینستا به زنه گفته بود خانمم حساس بدونه غصه میخوره. اگه این پیام رو ندیده بودم میکشتمش بخدا به جنون رسیده بودم

میخواد جاشو نده به اون آشغالی که شوهرش باهاش خیانت کرده ... نمیخواد زندگی که ساخته دو دستی تقدیم کنه

ب منم اینو میگف اما من دوستانه بهش میگفتم وقتی شوهرت انقد عوضیه و دختره هم هنوز هس تو زندگیش ولشون کن میگف نه عمرا می موند و تحقیر میشد الانم میبینم برا شوهره بیو عاشقونه میزاره دلم براش میسوزه حس میکنم دوس دختره ب ريشش میخنده

من به تو چی بگم تو خودت بلدی😉

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ب منم اینو میگف اما من دوستانه بهش میگفتم وقتی شوهرت انقد عوضیه و دختره هم هنوز هس تو زندگیش ولشون ک ...

مرده هنوز عاشق دختره ست ؟ از زندگیشون پرتش نکردن بیرون؟؟؟ .. من شوهرم بهم گفت واسه کنجکاوی و سرگرمی بوده .. اما سه ساااال سیو تلگرامش و اینستاگرامش دلنوشته های عاشقانه و دوری و اسم اون زنیکه و وصف شکل و شمایلش بود موی فر و .... شعر و دلنوشته در وصف اون سیو میکرده .. سه سااااال به همین منوال بوده ... هفت ماه پیش عکس جلف زنیکه رو تو سطل زباله گوشی شوهرم پیدا کردم فهمیدم .... بعدش کلا گذاشتش کنار از اعتبار و آبروش فکر کنم ترسید اما من تا آخر عمرم یادم نمیره و حلالش نمیکنم

برای شوهره نمیزاره برای فامیلا میزاره داره ظاهرش رو حفظ میکنه

جدا؟؟ آخه من دوستشم یا باهام تعارف داشت یا دروغ میگفت آخه میگفت دوسش دارم بهش میگفتم تو خودت انقد ازش کتک خوردی خیانت جنسی و عاطفی دیدی 

الان میبینم بیو میزنه عشقم شوهرم خدایا شکرت شوهرم عاشقمه و فلان با خودم میگم چجوری میشه فراموش کرده باشه یا با خودش نگه الان دوس دختره ب ریشم میخنده 

[QUOTE=390779483]کاش میشد کاش آسون بود .. حتی فکرشم زن نجیب و آزار میده .. کاش مثل خودشون بودیم[/QUO ...

نه نکن این کار رو عزیزم .. خودت آسیب میبینی .. ماها نجابت و شرافتمون نمیذاره اون سمت بریم .. پاکیتو حفظ کن خدا جای دیگه جبران میکنه برات

مرده هنوز عاشق دختره ست ؟ از زندگیشون پرتش نکردن بیرون؟؟؟ .. من شوهرم بهم گفت واسه کنجکاوی و سرگرمی ...

مرده ک نمیدونم الان عاشقه یا نه اما زنش میدونس ک شوهرش چقدر دختره رو دوس داره جنسی هم باهم رابطه داشتن و بخاطره دختره بارها کتک. خورد اما بهم گف مدتیه شوهرم با دختره نیس و همش زود میاد خونه و سرب راه شده من گفتم خب تو اون همه سال عذاب و خیانت و بخشیدی جوابی نداد 

الان میبینم هی بیو خوشبختی و اینا میزاره

مرده ک نمیدونم الان عاشقه یا نه اما زنش میدونس ک شوهرش چقدر دختره رو دوس داره جنسی هم باهم رابطه داش ...

شاید الان شوهرش باهاش خیلی خوب شده .. زنه هم به ظاهر خوبه اما بدون ته دلش هیچ وقت حلالش نمیکنه تا آخر عمرش ازش ناراحته ... شوهر من بعد این جریان تازه یادگرفته ابراز محبت کنه اخلاقاش باهام بهتر شده منم ظاهرا راضیم .. اما اما تا آخر عمرم فراموش نمیکنم و حلال نمیکنم 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز