2777
2789

از صبح بیدارشدم تاالان فقط بعدازظهر دوساعت رفتم بیرون کتابخونه کتاب گرفتم هنوزم نخوندم همش سرم توگوشی وتونینی سایتم

چه کارکنم اتاقمم نامرتبه حوصله هیچی روندارم

تکلیفم مشخص نیس بیهوده وقتم تلف میشه

تو دوراهیم سرکار برم یا نه پشت کنکور بمونم یانه

یا دنبال کارم یا مطالب کنکور اما واسه هیچ کدوم هنوز اقدام نکردم

پاشو یه آهنگ بذار اول اتاقت و مرتب کن، اتاق که مرتب باشه انگیزه میگیری ناخوداگاه

🕊-«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»-                     ‌       ‌صبر گوارا کند هرچه تو را ناخوش است...🌿🫧 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی سخته دویقه دیگ یادم میاد یه چی باید توگوگل سرچ میکردم گوشی روبرمیدارم دیگ غرقش میشم

نتت رو خاموش کن 

اصن چرا ریپلای کردی 

بنداز اونور گوشی رووووووو 

این آهن کل زندگیت رو داره ازت میگیرهههه 

چیکار داری میکنی

نتت رو خاموش کن اصن چرا ریپلای کردی بنداز اونور گوشی رووووووو این آهن کل زندگیت رو داره ازت میگیرههه ...

باشه من گوشی روالان کنار میذارم

دیگ هم ریپ نمیزنم 

ببینم چقدر تحمل دوری ازگوشی رودارم😂😐

راضی نبودم نهایی ها بهتربود به نظرمکنکور سطح تیر بالاتر بودصدمو نذاشتم میخوام دوباره بخونم

خوبه فقط اگه تصمیم گرفتی دوباره بخونی

به خودت قول بده صدتو بذاری

گوشی رو هم بده به مامانت

کار کردن هم بی خیال شو تا بعد کنکور

هر آن کسی که در این حلقه نیست زنده به عشق/بر او نَمُرده، به فتوای من نماز کنید(حافظ)