2777
2789
عنوان

بدنسازی

303 بازدید | 44 پست

اولاش براتون خیلی سخته ی بدنتون درد می‌گیره و دوباره ترمیم و هی بازسازی می‌شه ولی بعد دو سال پشت سر هم رفتن بدنسازی دیگه بدنتون همینجور به رشد خودش ادامه میده بدون گرفتگی عضله ولی با تمرین درست و هوازی کار کردن  .. 

همون سه ماه اول تغییراتت و دیگران هم میفهمن 

مربی رسمی فدراسیون بدنسازی ایران🏋🏻‍♀️ تخصص در تمرینات قدرتی و اصلاحی و تناسب اندام بانوان ﴿طراحی برنامه تمرینی به صورت اختصاصی و مشاوره تغذیه ورزشی﴾

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همون سه ماه اول تغییراتت و دیگران هم میفهمن

نگاه کن آبجی بدنسازی ۳ تا پیک داره پیک اول اون سه ماهیه که میری باشگاه بدن یه رشد می‌کنه پیک دوم مکمله اون مکملو که می‌خوری بدن یه رشد دیگه می‌کنه پیک سوم تستسترون هس

فیله کمر زدی فکر کنم که دیگه نزن یا مربی خصوصی بگیر

ارع زدم 

میترسم نکنه دیسک باشه ممکنه مثلا در اثر چنتا حرکت استباه زدن تو این دو سه ماه دیسک گرفته باشم؟

پام و کمرم خیلی درذ میگیرن

البته هربار با تغییر روز تمرین قلقلک‌دادن وزنه بدن درد باشه خس خوبیه اصولا‌روز پا تا ناتوانی زدن و‌روز‌ بالا تنه با هفتاد درصد توان زدن برا بانوان خیلی رشد خوبی میده

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

به نظرت حتما مربی خصوصی باید گرفت تا نتیجه بده؟ اخع خیلی گرونعبا مربی عمومی نمیشه یعنی؟

نگاه کن آبجی برنامه تمرینی باید بر اساس وزن بدنت و قدت و بی ام آی بدنت نوشته شه 

اگه دوست داری میتونی اینا رو به من بگی برات برنامه بنویسم