2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هی عزیزم خدا صبوره میگیره ولی دیر

کی دیگه چرا منو فراموش کرده 

چرا هر کاری گفت کردم هر روز بیشتر زجر میکشم 

کسایی که هر خلافی دلشون خواست کردن هر روز خوشتر می گردن 

جواب کسی که به حرفش گوش کنه این 

با کسایی که دوستش دارن اینطوری رفتار میکنه 

هیییی😔 تحمل کن گلم

جایی ندارم برم شب و روز کتکم میزنه شکنجه میکنه تمام بدنم کبود و زخم گوشم یک سوم میشنوه از بس زده تو سرم شماره چشمم 4 شده من اصلا عینکی نبودم دیدم رو شکوند مهره کمرم عیب کرد یک ماه زمین گی  بودم چی بگم پس خدا کجاست

کی دیگه چرا منو فراموش کرده چرا هر کاری گفت کردم هر روز بیشتر زجر میکشم کسایی که هر خلافی دلشون خواس ...

واقعا تومنی یا من توم ،من هم موندم که چرا خدا کسی که با تقواست دوس نداره برعکس کسی که اهمیتی به خدا نمیده خدا دوسش داره بخدا موندم چرا؟؟؟

جایی ندارم برم شب و روز کتکم میزنه شکنجه میکنه تمام بدنم کبود و زخم گوشم یک سوم میشنوه از بس زده تو ...

زن داداشمم اینطوری بود. سوخت و زندگی کرد

الان هزار ماشاالله وضع زندگیش رو باید دید 

واقعا تومنی یا من توم ،من هم موندم که چرا خدا کسی که با تقواست دوس نداره برعکس کسی که اهمیتی به خدا ...

چون آدمایی مثل ما ساده هستن دنیا هم دست زرنگا و ظالماست 

زن داداشمم اینطوری بود. سوخت و زندگی کردالان هزار ماشاالله وضع زندگیش رو باید دید

شب و روژ تو قصر شکنجه بشی و کتک بخوری چه فایده همیشه بدنت کبود باشه چه فایده این پول و دارایی به چه درد می خوره