2777
2789
عنوان

معلم ها و یا دانشجوها کمک میدین

156 بازدید | 15 پست

من دانشجو فیزیکم 

میخوام ی کاری پیدا کنم مرتبط با زشتم ک یکم تجربه تدریس پیدا کنم و یکم درآمدم بده 

شما چه کاری پیشنهاد میدین 

موسسه ای هست ک  قبول کنند  یا کلاس های خصوصی 

هر ایده ای دارین میشه بگین بهم❤️

مدارس غیر انتفاعی برو

#خلیج_همیشه_فارس | ناتانائیل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائیل، تنها خداست که نمیتوان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در‌‌‌‌ نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _ بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آموزشگاههایی که کلاس تقویتی میذارن برو تدریس کن اما پول چندان خوبی نمیدن فقط میتونی رزومه جمع کنی

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم

توی موسسات تازه تاسیس پرس و جو کن ، بعضی از دبیرای کنکورم رفع اشکال دارن که اکثرا دانشجو ها انجام میدن ، مثلا همین چند وقت پیش دیدم معین کرمی گفته بود اگه ریاضی تون خوبه با مصاحبه بیاین برای رفع اشکال

از نظر درآمد بهترین راه برات اینه که تدریس خصوصی فیزیک برای دانش آموزان بکنی. و اولا هم از فرد کنکوری شروع نکنی. از پایه های پایین تر شروع کن.فقط مساله جاش هست. اگر بتونی توی یک آموزشگاه یا کافه آروم جا پیدا کنی از همه بهتره. یا اگر آشنا باشید خونه بری یا خونه بیان. این زحمتش کمه و درآمدش به نسبت آموزشگاه بهتره.

اما به عنوان دانشجوی فیزیک به نظر من با یاد گرفتن کمی برنامه نویسی و کار با کامپیوتر می تونی در شرکت ها استخدام بشی. آینده ی بهتری از تدریس پیدا کنی. می تونی از الان در اون جهت سرمایه گذاری کنی. 

https://www.sharghdaily.com/fa/tiny/news-1067685

از نظر درآمد بهترین راه برات اینه که تدریس خصوصی فیزیک برای دانش آموزان بکنی. و اولا هم از فرد کنکور ...

من دبیری فیزیکم   به خاطر خمین ب تدریس فکر کردم نمیدونم شرکت ها قبول می‌کنند با خیر

دانشجو هم قبول می‌کنند؟ من سال سومم

آره

#خلیج_همیشه_فارس | ناتانائیل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائیل، تنها خداست که نمیتوان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در‌‌‌‌ نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _ بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید

از نظر درآمد بهترین راه برات اینه که تدریس خصوصی فیزیک برای دانش آموزان بکنی. و اولا هم از فرد کنکور ...

دقیقا برای تدریس خصوصی نمیدونم چجوری فضایی میتونم هماهنگ کنم 

تو خونه غکر میکنم شاید شخص مورد اعتماد نباشه یا اعتماد نکنند ک تو خونه بیان برای تدریس

چجوریه باید برم مصاحبه بدم؟ من الان رزومه خاصی ندارم اخه

برو با مدیراشون صحبت کن

من دبیری فیزیکم به خاطر خمین ب تدریس فکر کردم نمیدونم شرکت ها قبول می‌کنند با خیر

اگر کسی به برنامه نویسی و کار با کامپیوتر وارد بشه شرکت ها قبول می کنند. روی این توانایی ها سرمایه گذاری کن. 

دقیقا برای تدریس خصوصی نمیدونم چجوری فضایی میتونم هماهنگ کنم تو خونه غکر میکنم شاید شخص مورد اعتماد ...

یکم بگرد ببین فضای کافه ی آروم یا کتابخونه اطرافتون هست؟ بتونید اونجا برید؟