ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
من تازه الان برگشتم،هواش خوب بود الان،بهارش بود،ولی بازم بچه دوماهم عرق سوز شد،کلا با بچه کیش سخته،شرجیه هواش براشون خوب نیست ولی درعین حال خیلی خوشحال بود،چون یهویی از لباس گرم زمستونی درش اوردم و کردمش تو سرهمی پنبه ای و بی کلاه و لب ساحل،اردیبهشت هواش گرمتره و شرجیش بالاتر،ان شاء الله بهت خوش بگذره،ما مجتمع کوروش رفتیم که همش برند کوتون و زارا و اینا بود،سوای از قیمت خوشم نیومد،پانیذ،مریم،مجتمع تجاری کیش،مرجان هم رفتیم،چون دفعه قبل کشتی اکواریوم و کاریز و شهر تاریخی رو رفته بودیم دیگه نرفتیم،ماشین هتلمون در اخیارمون بود،خودمون کلا حزبره رو گشتیم،ساحل شنی هم زیاد رفتیم چون هتلمون نزدیک ساحل بود،صمنا اون دفعه قبل رستوران نهنگ سفید رفتیم که خیلی غذاش گرون بود،این دفعه غذای رستوران خوذمونو خوردیم،کباب بناب هم هست که نسبت به رستورانها غذاش قطعاذقیمتش مناسب تره میتونی از اونا بگیری،یه شبم از عطاویچ مرغ سوخاری گرفتیم،خوشمزه بود بقیه پولمونم صرف خرید شد صرفا
من معجزه را فردی میناممکه میشود در آغوششعالم و آدم را از یاد بُرد