2777
2789
عنوان

سفر به کیش

11747 بازدید | 20 پست

دوستان من میخوام با همسر و پسر چهاساله ام اوایل اردیبهشت به کیش برم.

چون اولین بارمه میخوام بدونم تقریبا چقدر هزینه میبره؟

راهنمایی میخوام؟ چه هتلی خوبه نه زیاد لاکچری نه خیلی سطح پایین؟ با بچه بریم خوش میگذره؟

دائما" یکسان نماند حال دوران غم مخور  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما آبان پارسال رفتيم نفري١٥٠٠ شدالبته با ناهار

چون هتلاي اونجا اكثرا فقط صبحانه با هتله

پسرمم اونموقع ٦ماهه بود فقط بيمه سفر گرفتن ازش

هتل ما پارميدا بود يه هتل عالي و راحت

پروازتون خيلي مهمه حتما از شركتاي خوب انتخاب كنيد

اين روزا حال دلم بدجوري خرابه ميشه مرام بخرج بدي براي خوب شدن حال دلم صلوات بفرستي😔

کشتی آکواریوم نرید بدرد نمیخوره اصلا..حتما یک شب برید شاندیز vip..حتما با ماشین خودتون برید..بیشتر تفریح کنید خرید کمتر..مگه آف باشه و دقت کنید جنس الکی نخرید..پارک دلفین ها و غواصی رو هم برید..کشتی هم برید..تو خونه غذا درست کن..اگه اهل قلیون باشید باخودتون ببرید😆منو نزنید آخه کلا گرونه همه چیش پیش بینی همه چیشو کردم

بَعضی وَقتآ خُدآ رو بُزُرگ میبینَم ,, بَعضی وَقتآ هَم ڪوچیڪ...ایـטּ تو نیستی ڪِـہ بُزُرگ میشیُ ڪوچیڪ ,, مَنَم ڪِـہ گآهی نَزدیڪ میشَمُ گآهی دور

من تازه الان برگشتم،هواش خوب بود الان،بهارش بود،ولی بازم بچه دوماهم عرق سوز شد،کلا با بچه کیش سخته،شرجیه هواش براشون خوب نیست ولی درعین حال خیلی خوشحال بود،چون یهویی از لباس گرم زمستونی درش اوردم و کردمش تو سرهمی پنبه ای و بی کلاه و لب ساحل،اردیبهشت هواش گرمتره و شرجیش بالاتر،ان شاء الله بهت خوش بگذره،ما مجتمع کوروش رفتیم که همش برند کوتون و زارا و اینا بود،سوای از قیمت خوشم نیومد،پانیذ،مریم،مجتمع تجاری کیش،مرجان هم رفتیم،چون دفعه قبل کشتی اکواریوم و کاریز و شهر تاریخی رو رفته بودیم دیگه نرفتیم،ماشین هتلمون در اخیارمون بود،خودمون کلا حزبره رو گشتیم،ساحل شنی هم زیاد رفتیم چون هتلمون نزدیک ساحل بود،صمنا اون دفعه قبل رستوران نهنگ سفید رفتیم که خیلی غذاش گرون بود،این دفعه غذای رستوران خوذمونو خوردیم،کباب بناب هم هست که نسبت به رستورانها غذاش قطعاذقیمتش مناسب تره میتونی از اونا بگیری،یه شبم از عطاویچ مرغ سوخاری گرفتیم،خوشمزه بود بقیه پولمونم صرف خرید شد صرفا

من معجزه را فردی می‌ناممکه می‌شود در آغوششعالم و آدم را از یاد بُرد

پسرم چهاسالشه هرچقدر فکر میکنم میبینم اصلا نمیتونیم تفریحات ابی رو بریم . مگر پارک دلفین ها و باغ پرندگان و اینا..

فکر میکردم اردیبهشت هواش خوب باشه

اصلا تو مسافرت اهل خرید نیستم بیشتر دوست دارم بهمون خوش بگذره

اینجور که معلومه خیلی پر هزینه ست؟

دائما" یکسان نماند حال دوران غم مخور