فقط تفریحات رو بریم با هتل و غذا و پرواز کلا با 3 تومن تموم میشه بنظرتون؟
عزیزم من این چیزایی که میدونم بهت کمک میکنم،اگه باتور نمیرید و خودتون تصمیم دارید بلیط بگیرید،حتما چارتر بگیر،من رفت رو تابان گرفتم که دوست نداشتم ایرلاینشو البته،برگشتم زاگرس که عالی بود،اینجوری هزینه پروازتون تقریبا نصف میشه،بزن نت سلام سیر،برات میاره،همه ایرلاین ها هم دارن چارتر،من همیشه مشهد و اینا رو هم چارتر میگیرم،فوق العاده به صرفه ست،اینو یه دوست مهماندارم بهم یاد داد،در مورد پارک دلفینا الان قیمت صد و ده تومن بود نفری،دیگه ببین میتونی بری یا نه،اونجا تو فرودگاه کاتالوگ تفریخاتو بگیر،تورهایی هم هستن که خودشون راهنماییت میکنن اگه بخواهی،تو غذاتون مدیریت کن و مثلا از همین بناب ها بگیر که هزینه تو ن بالا نره چون واقعا کیش غذا گرونه،ما هتلمون برا سرکار همسرمه و ماشین اسپورتیج و جوک و اینا داره پس نگران ماشین نبودیم،صمنا ماشین هم کرایه میدن کیش،پاساژ و مالهای لاکچریم نرو چون واقعا نجومیه قیمتاشون،همین عادی ترا رو برو که بتونی خرید قابل قبول کنی،بقیه پولتم برا تفریخات مدیریت کن،غواصی هست،سافاری و جت اسکی و ....دیگه ببین بنا به بودجه ت،فک کنم مدیریت کنی کافیت باشه دیگه،اردیبهشتم بدون که گرمه،شرجیه خب
من معجزه را فردی میناممکه میشود در آغوششعالم و آدم را از یاد بُرد
بچه ها به نظرم اگه خواستید قیمت هتل اروزن و باکیفیت بگیرید به این آژانس زنگ بزنید من ازشون هتل گرفتم کانتراش خیلی پیگر و خوش اخلاق بودن قیمت ما هم از بقیه مسافرا ارزونتر بود حدود نفری 300 هزار تومن ما کمتر خریده بودیم درحالی که خدمات تورمون با بقیه یکی بود و هیچ تفاوتی نداشت من راضی بودم.
لینکشون را برای تشکر اینجا می گذارمقیمت روز هتل ارزون و خوب صبحانه ناهار شام 26709011