2777
2789
عنوان

عکسامو از گوشی دوست پسرم پاک کردم

341 بازدید | 12 پست

من عکسامو از تو گالری مخفی گوشیش پاک کردم و تو گالری عادی گوشیش و سطل زباله اش چیزی نبود همه جای گوشیشو گشتم هیج ردی از عکسام نبود ایا میتونه با برنامه ریکاوری عکس و فیلمارو بازیابی کنه گوشیش مدل ردمی نوت ۱۴ هست

با گوشی نه ولی میتونه گوشی رو وصل کنه به لپتاپ و به سادگی عکس ها رو برگردونه . پس زودتر یه کاری کن . چند تا فیلم سینمایی با حجم بالا بریز تو گوشیت و بهش بگو بلوتوث گوشیتو روشن کن این فیلم ها رو برات بفرستم . اینجوری اطلاعات جدید به جای اطلاعات قبلی میشینه . دیگه نمیتونه ریکاوری کنه . 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با گوشی نه ولی میتونه گوشی رو وصل کنه به لپتاپ و به سادگی عکس ها رو برگردونه . پس زودتر یه کاری کن . ...

فک نکنم

آرزو می‌کنم این همون بهاری باشه که درختِ آرزوهات جَوونهِ می‌زنه 🌱💍 میشه برای خونه دار شدنم دعا بخونید 🫀به امید روزی که بهم بگن خانم معلم🙏 

با گوشی نه ولی میتونه گوشی رو وصل کنه به لپتاپ و به سادگی عکس ها رو برگردونه . پس زودتر یه کاری کن . ...

یعنی چطوری برگردونه من متوجه نشدم وصل کردن به لپ‌تاپ که باعث نمیشه عکسا برگردن

غریبه ها در شب🌹
یعنی چطوری برگردونه من متوجه نشدم وصل کردن به لپ‌تاپ که باعث نمیشه عکسا برگردن

گوشی ها یه سری اپلیکیشن ریکاوری داره . ولی یه مواقعی نمیشه ریکاوری کرد . گوشی رو با کابل وصل میکنی به کامپیوتر یا لپ تاپ و با نرم افزارهای ریکاوری مثل R_Studio ریکاوری میکنی ‌. گوشی رو مثل یه فلش مموری نشون میده و میتونی اطلاعات پاک شده رو برگردونی . بدون نرم افزار ریکاوری نشون نمیده . 

گوشی ها یه سری اپلیکیشن ریکاوری داره . ولی یه مواقعی نمیشه ریکاوری کرد . گوشی رو با کابل وصل میکنی ب ...

نمیدونستم حقیقتااا

آرزو می‌کنم این همون بهاری باشه که درختِ آرزوهات جَوونهِ می‌زنه 🌱💍 میشه برای خونه دار شدنم دعا بخونید 🫀به امید روزی که بهم بگن خانم معلم🙏 

اگه گوشی رو ببره تعمیرگاه موبایلی یا کافینت میتونن عکسارو برگردونن؟

اره برمیگرده گوشی هرمدلی باشه فرق نداره گوشی دوستم مدل پاین قدیمی بود برگردوند.. چراعکس میگیرین بادو ...

گوشی های جدید ب برنامه های ریکاوری اجازه دسترسی ب کل حافظه خام گوشی رو نمیدن امنیت شون بالاست گوشی های قدیمی درسته میشد ولی گوشی ایشون ردمی نوت ۱۴ هست یعنی حدید هست 

اگه گوشی رو ببره تعمیرگاه موبایلی یا کافینت میتونن عکسارو برگردونن؟

آره . چون کامپیوتر و لپ تاپ دارن و خیلی بیشتر از من تخصص دارن . میدونی چه جوری این کارو میکنن ؟ مثل این میمونه که روی یه کاغذ با مداد چیزی'نوشتی و با پاک کن پاکش کردی . رد مداد هنوز رو کاغذ باقی مونده و میشه دوباره نوشته های قبلی رو پیدا کرد . حالا اگر دوباره رو کاغذ بنویسی رد نوشته ی قبلی گم میشه ‌. تو حافظه گوشی دیتا و فیلم و عکس و ... به صوزت ۰ و ۱ نوشته شده . ۰ یعنی ترانزیستور خاموش . ۱ یعنی روشن . رد ۰ ‌و ۱ های قبلی هنوز باقی مونده . باید ۰ و ۱ های جدید رو اونها بیاد که رد قبلی پاک بشه . پس اگر یه روزی خواستی گوشی خودتو بفروشی اول همه چی رو پاک کن . یعد اگر مثلا ۱۲۸ گیگ بود باید ۱۲۸ گیگ فیلم سینمایی بریزی تو گوشی وقتی پر شد دوباره همه رو پاک کنی . اگر فلش مموری به کسی دادی و پاکش کردی باید یه بار دیگه از اول فلشو پر ار فیلم کنی و دوباره پاکش کنی .