2821
2789
عنوان

نداشتن مادر 🖤

178 بازدید | 20 پست

فقط بی مادر بودن نیست 

مادر یعنی خلاصه زیبایی های زندگی رنگ های زندگی

بدون مادر رنگ ها دیگه به چشمت زنده نیستن میشی عاشق رنگ مشکی از یجا به بعد دیگه حتا حوصله گریه هم نداری یا حتا حوصله توصیف حالت واسه بقیه آدم های که درکی از شرایط ندارن هم نظر میدن تو زندگیت یطوری در مورد زن بابا داشتن حرف میزنن که نگو فکر کن مردم انقدر بیشعورن که روز اول ختم به دغدغشون این باشه

وقتی بچه باشه ۱۱ ساله و تک فرزند تنها کسی که نازتو خیلی میخرید مادرته و فکر کن همه فکر اینن پدرت چیکار کنه پس من چی من دوباره مادرمو از کجا بیارم این شده بود سوال دخالت ها بدتر از همچی بود اینکه کسی تو زندگیش چیکار کنه مربوط به خودشه نیاز به نظر بقیه نیست از اون سال ۳ سال گذشته من تقریبا ۱۵ سالمه من بدون مادرم باز هم کمی از من مونده بود که همون یکضره

از وجودم هم آدما آب کردن دقیقن مثل اسمم از من قبلن فقط خاطره مونده :) 

شانس برای کسیه که تا لحظه آخر تلاش میکنه 🌸

چقد،درکت میکنم البته من سنم بیشتره ولی همه ترسم اینه نکنه یروزیکی بیاد جای مامانم توخونه ای که پرازخاطراتشه

وشبی ک مادرم واس همیشه رفت من بزرگ شدم روحت شاد مادرم 1404/2/6من تواین تاریخ برای همیشه بی مادرشدم،حاضربودم ی عمرجموجورت کنم مامانم مریض باشی نوکریتوکنم ولی زنده باشی قدرتوندونستم 🖤هیچکس نفهمیدک من همون بچه لوس خانواده بودم که با رفتن مادرم نابودشدم،زندگی نمیکنم فق زندم همین😔

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

آخی عزیزم درکت میکنم منم تازه مامانمو از دست دادم واقعا خیلی سخته نفس کشیدن زندگی کردن واقعا سخت شده شدم مرده متحرک همه دارن زندگی میکنن نفس میکشم بجز مامان من آخه چرا دلم میخواد بمیرم همه چی سیاه شده 🖤💔😭😭😭😭😭😭

🚫دوستی ممنوع🚫🖤مادر 🖤مرا ببخش بخاطر شکست هایم... انتخاب هایم...تنهایی هام...گریه هایم...که همه بخاطره کسی دیگر بود! اما تو غصه ام را خوردی... مامان قشنگم دلخوشی زندگی ام پناه و تکیه گاه روزهای سخت رفیق روزهای شاد و غمگینم تو بودی 🖤مامان🖤 قشنگم رفتی منو تو دنیا بی رحم تنها گذاشتی💔🖤🕯️😢🥺😭😭😭😭 من ببخش حلالم کن اصلا باورم نمیشه تو واقعا رفتی واقعا اسمت بهت می اومد یه پری واقعی بودی من قدرتو ندونستم دوستت دارم خواهم داشت یه عشق فقط یار من و یار من و یار خودم باش عشقم❤️دوستت دارم❤️

مطمئن باش مادرت درلحظه و هرجا کنارته و مواظبته تنهاکار اینه شعله دردشو توی قلبت نگه داری و ضعفتو به بقیه نشون ندی و برای خودت هدف بزاری و بهشون برسی اگر توی این مسیر گیج بشی تهش میرسس ب باتلاقی ک رهایی نداره نزار از پرتگاه نبودن مادرت به اعماق نابودی بیوفتی 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
زن بابا داری ؟بابات چی ؟!

بابام نه خداروشکر 

بابام آدم خیلی مهربون و بشدت خوبیه 

حرفا رو گوش میداد از اون گوش در میکرد 

وای من بچه بودم و حساس به کلمه حرفشون باعث میشد کلی گریه کنم

آخی عزیزم درکت میکنم منم تازه مامانمو از دست دادم واقعا خیلی سخته نفس کشیدن زندگی کردن واقعا سخت شده ...

شاید یه آدم ۵۰ ساله هم مارو درک نکنه 

چون ممکنه مامان داشته باشه ما نخاستیم قوی باشیم 

مجبور بودیم نخاستیم درد بکشیم مجبور بودیم

مطمئن باش مادرت درلحظه و هرجا کنارته و مواظبته تنهاکار اینه شعله دردشو توی قلبت نگه داری و ضعفتو به ...

چندسال گذشته هدف تعیین کردم 

ضعف هم له هیچکی نشون نمیده هیچکس گریه منو ندیده 

ولی خوب چیکار کنم دردیه که سرد نمیشه فقط عادت شده

زندگی کردن با درد

چندسال گذشته هدف تعیین کردم ضعف هم له هیچکی نشون نمیده هیچکس گریه منو ندیده ولی خوب چیکار کنم دردیه ...

گفتم ک این شعله ایه توقلب ادم  ک تا اخر مرگ ادم باهاشه باید یادبگیری باهاش زندگی کنی 

خدا رحمت کنه مادرتو جایگاهش بهشت باشه

منم امروز ۳ساله ک دیگه مامانمو ندارم،راست میگی کل دنیا جمع بشه جای مادرو نمیگیره امکان داره مادر جای همه رو پر کنه😭😭😭

عشق فقط یک کلام امام رضا علیه السلام ❤️

گفتم ک این شعله ایه توقلب ادم ک تا اخر مرگ ادم باهاشه باید یادبگیری باهاش زندگی کنی

میدونی درسته از دست دادن مادر در هر سنی دردناکه 

ولی تو سن من کمبود میاره یه زخم میشه تو بچگی 

من هنوز کامل بزرگ نشدم و خیلی سخت بود برام 

خدا رحمت کنه مادرتو جایگاهش بهشت باشهمنم امروز ۳ساله ک دیگه مامانمو ندارم،راست میگی کل دنیا جمع بشه ...

و متنفرم از مردم همیشه در صحنه که تمام فکرشون خوردن نهار ختمه و اصلن شعور ندارن که آدمی که عزیزشو از دست داده نباید فکر شکم اونا هم باشه

میدونی درسته از دست دادن مادر در هر سنی دردناکه ولی تو سن من کمبود میاره یه زخم میشه تو بچگی من هنوز ...

بنظرم من هرچی کوچیکتر باشی دردش برات کمتره تا بزرگسالی درکی ک بزرگسالی داری اصلا بچگی نداری 

درسته با کمبودهایی بزرگ میشی ولی بازم خیلی بهتره تا سن الانت 

شاید یه آدم ۵۰ ساله هم مارو درک نکنه چون ممکنه مامان داشته باشه ما نخاستیم قوی باشیم مجبور بودیم نخا ...

آره دقیقا خدا بهمون یه مامان بدهکاره 

🚫دوستی ممنوع🚫🖤مادر 🖤مرا ببخش بخاطر شکست هایم... انتخاب هایم...تنهایی هام...گریه هایم...که همه بخاطره کسی دیگر بود! اما تو غصه ام را خوردی... مامان قشنگم دلخوشی زندگی ام پناه و تکیه گاه روزهای سخت رفیق روزهای شاد و غمگینم تو بودی 🖤مامان🖤 قشنگم رفتی منو تو دنیا بی رحم تنها گذاشتی💔🖤🕯️😢🥺😭😭😭😭 من ببخش حلالم کن اصلا باورم نمیشه تو واقعا رفتی واقعا اسمت بهت می اومد یه پری واقعی بودی من قدرتو ندونستم دوستت دارم خواهم داشت یه عشق فقط یار من و یار من و یار خودم باش عشقم❤️دوستت دارم❤️