2777
2789
عنوان

راننده های حرفه ای بیاید ترافیک

69 بازدید | 7 پست

تو ترافیک باید با دنده یک بری مثلا تو ترافیک های سنگین بعد ماشینو که بخوای توقف کنی باید ترمز دستی بکشی بعد دنده رو خلاص کنی که به کلاج فشار نیاد؟

یا میشه دنده رو خلاص کرد ترمز دستی نکشی و فقط ترمز پایی بگیری پاتو از رو کلاج برداری 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر سرپایینی بود ماشینو تو ترافیک بزار رو خلاص.نمیخواد دنده یک بدی.اگر سربالایی بود اره همش با دستی کنترل کن یا ترمز خالی.کلا کلاچ فقط موقع دنده عوض کردن بگیرش  و موفع ترمز به قصد ایست ،الکی نباید پات روش باشه صفحه کلاچت تموم میشه 

اگه طولانی مدت توقف داری ترمز دستی بکش اگه نه ترافیک کند و روونه میتونی با نیم کلاج نگه داری ماشین و ...

ببین من امروز تو ترافیک نرفتم ولی تو شیب که میخواستم شروع به حرکت کنم پامو میزاشتم رو ترمز کلاجو تا نصفه می‌آوردم که ماشین نره عقب بعد آروم گاز میدادم 

تو ترافیک هم همینجوریه یا نیاز نیست ترمز بگیرم