2777
2789
عنوان

🥲حلالم کنید

224 بازدید | 22 پست

سلام 16 روزه پری نشدم بی بی چک چند بار زدم منفی بوده. شوهرم صبح بهم با شوخی گفت نگفت مثل خالت اجاقت کور باشه و خندید گریم ک گرفت گفت شوخی کردم و فلان 

😭چرا نباید خدا دامنمو سبز کنه دلم از دنیا و آدماش گرفته حالم بده هیچ راهی ب جایی ندارم. 

🥲زده ب سرم ی سم کامن دارم با یکم چیز دیگ قاطی کنم و بخورم تا خلاص شم چون من فرصتی ندارم ازدواج دوممه

ب نظرتون با این سم ممکنه کامل بمیرم و فلج نشم 

ب نام خدایی ک بودنش جبرانیست برای تمامی نبودن ها 🤍💎خداجون یادته چقد سختی کشیدم... چقد تلاش کردم... من ی عاشق واقعی بودم.. اما نشد 🫠❤️‍🩹فکر میکردم کنارم گذاشتی و فراموش کردی بنده ای مثل من داری اما اشتباه میکردم. تاریخ 1404/04/28من عروس شدم 💗🫠برای خوشبختیم دعا کنید 😍💗🫠در حال اقدامم دعا کنید خدا بدون دردسر بهم ی نی نی فقط 1 نی نی بده چون تنبلی شدید دارم 🥴مامان جون ب انتظار روزی هستم ک بیای تو دلم و ی روزی ک بتونم بغلت کنم دیگ اون روز من هیچ خاسته ای از خدا ندارم 😍

ایشالا فردا پس فردا میای خبر بارداریتو‌ همینجا تاپیک میزنی😍

#اکیپ جذابای سایت💅🤳فمینیست و حامی حیوانات🫶ولی من واقعا با حیوانات حالم خوبه:)بنده یک عدد دختری با اهداف بلند هسدم🌱و معتقدم که:جهان هرکس به وسعت افکار اوست✨️بعضی تاپیک ها برای رد گم کنی اطلاعات اشتباه دادم اگر یه جا دیدی یه چیزی گفتم یه جا دیدی یه چیز دیگه گفتم واسه رد گم کنی بوده..

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بتمرگ سر جات 

مردم صبحشونو با نماز و صلوات شروع میکنن تو با تشویق ب خودکشی

کی دیگه اجاقش کوره میرند دکتر دو دوتا بچه میزان

دختر خاله من بعد از ۱۲ سال بچه دار شد

💗تلخ ک باشی،مگس دورت کمتره💅🧸

به زمان بندی خدا ایمان داشته باش

کاربری دست دونفر. اگه جایی نظرت یا نظرم مخالف هم بود دوست دارم تبادل نظر داشته باشیم، به اطلاعاتم اضاف میکنه، البته با رعایت ادب😉

وا چه مسخره انقدر ضعیف نباش ان شالله بچه دار میشی اگرم نشدی طوری که نیست شوهرتم خدا جوابشو میده.

امضات🥲💔

کاربری دست دونفر. اگه جایی نظرت یا نظرم مخالف هم بود دوست دارم تبادل نظر داشته باشیم، به اطلاعاتم اضاف میکنه، البته با رعایت ادب😉

انشاءالله بارداری

🥲2 بار بیبی زدم منفی بود دیگ امیدی ندارم 

ب نام خدایی ک بودنش جبرانیست برای تمامی نبودن ها 🤍💎خداجون یادته چقد سختی کشیدم... چقد تلاش کردم... من ی عاشق واقعی بودم.. اما نشد 🫠❤️‍🩹فکر میکردم کنارم گذاشتی و فراموش کردی بنده ای مثل من داری اما اشتباه میکردم. تاریخ 1404/04/28من عروس شدم 💗🫠برای خوشبختیم دعا کنید 😍💗🫠در حال اقدامم دعا کنید خدا بدون دردسر بهم ی نی نی فقط 1 نی نی بده چون تنبلی شدید دارم 🥴مامان جون ب انتظار روزی هستم ک بیای تو دلم و ی روزی ک بتونم بغلت کنم دیگ اون روز من هیچ خاسته ای از خدا ندارم 😍

ایشالا فردا پس فردا میای خبر بارداریتو‌ همینجا تاپیک میزنی😍

🥲شوغش رو از دست دادم صبح با شنیدن کلمه اجاق کور دنیا تو سرم خراب شد

یکی مثل تو دنبال بچه یکی مثا من حامله و نمیخادش😭چرا اخه

😭😭😭کاش خدا ب دلم ک انقد خون شد نگاه کنه