2777
2789
عنوان

🥲حلالم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 224 بازدید | 22 پست

عزیزم ناراحت نباش 

آخه شما آدمها چرا انقدر بچه دوست دارین ؟! من با کلی نذر و نیاز به دنیا اومدم به خدا چیزی جز اعصاب خوردکنی‌ و دعوا تو خونمون چیز دیگه ای ندارم...

اصلا متنفرم از این که به دنیا اومدم از دنیا هم همینطور با اینکه امکاناتم خوبه و زندگیم بد نیست 

به خدا این بچه ای که ازش حرف میزنی هیچ کاربردی نداره فقط دردسر و عذابه...

امیدوارم خدا بهت دو تا بچه سالم بده؛ الان علم واقعا پیشرفت کرده پیش چند تا دکتر خوب برو 

اگر دیدی تهش دیگه نشد یه کوچولو از بهزیستی بیار به اون زندگی ببخش 

برای حفظ آرامش و سلامت روانم؛ جواب کسانی که حرفشون مخالف من باشه یا اذیتم کنه رو نمیدم 🌱

وا چه مسخره انقدر ضعیف نباش ان شالله بچه دار میشی اگرم نشدی طوری که نیست شوهرتم خدا جوابشو میده.

😭راه برگشت ندارم دیگ باید یا بمیرم یا بچه دار شم 

ب نام خدایی ک بودنش جبرانیست برای تمامی نبودن ها 🤍💎خداجون یادته چقد سختی کشیدم... چقد تلاش کردم... من ی عاشق واقعی بودم.. اما نشد 🫠❤️‍🩹فکر میکردم کنارم گذاشتی و فراموش کردی بنده ای مثل من داری اما اشتباه میکردم. تاریخ 1404/04/28من عروس شدم 💗🫠برای خوشبختیم دعا کنید 😍💗🫠در حال اقدامم دعا کنید خدا بدون دردسر بهم ی نی نی فقط 1 نی نی بده چون تنبلی شدید دارم 🥴مامان جون ب انتظار روزی هستم ک بیای تو دلم و ی روزی ک بتونم بغلت کنم دیگ اون روز من هیچ خاسته ای از خدا ندارم 😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برو ازمایش بده شاید باردار باشی بی بی چک نشون نده

تنبلی تخمدان دارم اما این دفعه 16 روزه پری نشدم شکمم بزرگ شده 

ب نام خدایی ک بودنش جبرانیست برای تمامی نبودن ها 🤍💎خداجون یادته چقد سختی کشیدم... چقد تلاش کردم... من ی عاشق واقعی بودم.. اما نشد 🫠❤️‍🩹فکر میکردم کنارم گذاشتی و فراموش کردی بنده ای مثل من داری اما اشتباه میکردم. تاریخ 1404/04/28من عروس شدم 💗🫠برای خوشبختیم دعا کنید 😍💗🫠در حال اقدامم دعا کنید خدا بدون دردسر بهم ی نی نی فقط 1 نی نی بده چون تنبلی شدید دارم 🥴مامان جون ب انتظار روزی هستم ک بیای تو دلم و ی روزی ک بتونم بغلت کنم دیگ اون روز من هیچ خاسته ای از خدا ندارم 😍

بتمرگ سر جات مردم صبحشونو با نماز و صلوات شروع میکنن تو با تشویق ب خودکشیکی دیگه اجاقش کوره میرند دک ...

🥲شوهر من خانوادش اهل این دوا دکترا نیستن 

عزیزم ناراحت نباش آخه شما آدمها چرا انقدر بچه دوست دارین ؟! من با کلی نذر و نیاز به دنیا اومدم به خد ...

🥲شوهرم بچه میخاد تازه 2 ماهو نیمه عروسی کردیم نزاشته جلو گیری کنم هرروز منتظره بگم باردارم اگ مشکلی پیش بیاد بچه دار نشم بیرونم میکنخ 

🥲شوهرم بچه میخاد تازه 2 ماهو نیمه عروسی کردیم نزاشته جلو گیری کنم هرروز منتظره بگم باردارم اگ مشکلی ...

بابا ۲.۵ ماه خیلی زوده 

یه ۸_۹ ماه زمان بده میشه 

شاید بدنتون ضعیفه برید دکتر یکم مولتی ویتامین یا داروی هورمونی میده قوی میشه و زودتر کوچولو میاد تو دلت 🙃

برای حفظ آرامش و سلامت روانم؛ جواب کسانی که حرفشون مخالف من باشه یا اذیتم کنه رو نمیدم 🌱

🥲شوهرم بچه میخاد تازه 2 ماهو نیمه عروسی کردیم نزاشته جلو گیری کنم هرروز منتظره بگم باردارم اگ مشکلی ...

وا چقدر شوهرت عقب افتادست

یجوری گفتی اجاقم کوره فکر کردم 5ساله بچه دار نمیشی

اولا که هنوز زوده 2ماه که چیزی نیس دوما اگه مشکلی هم باشه از کجا معلوم مشکل از خودش نیست😂😂

✨🪽🩵🐦🕊️ /https//:www.aparat.com/v/vic9o55

تنبلی تخمدان دارم اما این دفعه 16 روزه پری نشدم شکمم بزرگ شده

خب منم تنبلی تخمدان دارم و هنوز باردار نشدم اصلاح سبک کن وزن کم کن باشگاه برو

لطفا هرکس امضامو دید ب نیت مادرشدن سمیه بدون دوا درمون حمد صلوات بخونه ممنون