2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نگو‌ک‌روز اولم نرفتی 

نگو ک وقتی پریودین حموم نمیرین🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 

منم دردشدیددارم ونمیتونم تاسه روز حمام برم وچنددفعه امتحان کردم وکارم به دکترکشیده نمیدونم دلیلش چیه فقط تجربه شده برام که حمام نرم پاهامومیشورم تودستشویی ولی اینکه برم زیردوش نه بدن بابدن فرق داره 

گاهی انسانم آرزوست
ن نرو عزیزم تا روز۴پریودی سرپا دوش بگیری.کلا نری تا بهترشی بهترترهخدای نکرده تنبلی تخمدان و عقونت نگ ...

من همون دوش گرفتن منظورم بود اگه کامل حموم بخوام برم که پریودیم بدتر میشه یعنی دوش گرفتن اشکالی نداره برم دوش بگیرم؟ 

نگو‌ک‌روز اولم نرفتی نگو ک وقتی پریودین حموم نمیرین🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢

روز اول من برم پریودیم بدتر میشه زیر دلمم درد میگیره نمیدونم اخه مامانم میگه انگار باعث کیست و... میشه حالا منم اومدم نظر مردمو بپرسم ببینم مردم چیکار میکنن اگه میرن که منم برم😂

منم دردشدیددارم ونمیتونم تاسه روز حمام برم وچنددفعه امتحان کردم وکارم به دکترکشیده نمیدونم دلیلش چیه ...

من یه چند بار رفتم انگار پریودیم عقب افتاد حالا نمیدونم از اون بود یا از یه چیز دیگه الانم پرسیدم ببینم مردم چیکار میکنن اگه میرن منم برم چون واقعا نمیتونم... 

روز اول من برم پریودیم بدتر میشه زیر دلمم درد میگیره نمیدونم اخه مامانم میگه انگار باعث کیست و... می ...

ن من نمیرم دیه

اول میرفتم روز اول هم ولی کیست گرفتم و عفونت +تنبلی تخمدان.گفت رحمت سرد شده و تخمدانات تنبل.نه که رحم بازه برا همین

یکسال و نیم درمان کردم تا رفع شد کیست ولی تنبلی تخمدانم کنترل شد ولی ازبین نمیره هیچوقت

حالا هرکی خودش دوست داره بره بدنها فرق میکنن اره ولی مث من یهو نشون نمیده میمونه ادم ک ازدواج کرد مث من ادم میگیرع مشکل

من یه چند بار رفتم انگار پریودیم عقب افتاد حالا نمیدونم از اون بود یا از یه چیز دیگه الانم پرسیدم بب ...

عزیزم لباسات سریع عوض کن.پدت رو زود ب زود.لباس زیرت رو هم

بعد روز سوم اگ مجبور بودی برو دوش سرپایی بگیر اگ نه هم بذار قطع ک شد برو هیچی بهتر از سلامتیت نیس