2777
2789
روز اول من برم پریودیم بدتر میشه زیر دلمم درد میگیره نمیدونم اخه مامانم میگه انگار باعث کیست و... می ...

ن بیخیال 

ی دوش کوتاه ب هیچ کجا برنمیخوره 

برعکس 

دوش نگرفتن و الودگی باعث هزاران درد و بیماری میشه  

من اولین بار تو همین سایت کوفتی دیدم ی عده حتی خودشونم نمیشورن 

منطق و حرف حسابشونم همین کیست و .. ک طب سنتی گذاشته تو مغزشون 

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
نگو‌ک‌روز اولم نرفتی نگو ک وقتی پریودین حموم نمیرین🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢

رحم حالا مکنده داره وهمه چیزو میکشه بالا با سمت خودش

من روز اول نمیرم روز ۴ میرم ازخونه هم بیرون نمیرم که عرق کنم

باعث عفونت وبیماری البته حموم داخل وان

فکر نکنم حمون سرپایی درحد ۵ دقیقه آسیبی برسونه به فرد

خدایا یادتو از من نگیر وهیچ وقت وهیچ زمان کمکم کن که حضورتو نگاهتو هیچ زمان فراموش نکنم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ن من نمیرم دیهاول میرفتم روز اول هم ولی کیست گرفتم و عفونت +تنبلی تخمدان.گفت رحمت سرد شده و تخمدانات ...

یعنی اینقدر بده؟

باشه عزیزم خیلی ممنون از راهنماییتون💕

رحم حالا مکنده داره وهمه چیزو میکشه بالا با سمت خودشمن روز اول نمیرم روز ۴ میرم ازخونه هم بیرون نمیر ...

جمع کنید تروخدا این حرفا رو 

ایـــــــــــن همه خانم شاغل ک همیشه تایم پریودشون تو جامعه و سرکارن و اتفاقا. همیشه تمیزن مگه میشه حموم نرفت و تو خونه موند مبادا رحم مکنده اب حموم رو بمکه و باعث کیست شه 

من ک نمیگم برید ساعت ها کف حموم بشینید  و مشغول باشید 

با  ی دوش یک ربعه گرفتن  هیچ  اتفاقی نمیفته 

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
ن بیخیال ی دوش کوتاه ب هیچ کجا برنمیخوره برعکس دوش نگرفتن و الودگی باعث هزاران درد و بیماری میشه ...

هر کسی یچیزی میگه چیکار کنم من😂💔

باشه عزیزم خیلی ممنون🤍🌱

جمع کنید تروخدا این حرفا رو ایـــــــــــن همه خانم شاغل ک همیشه تایم پریودشون تو جامعه و سرکارن و ...

باشه امیدوارم براتون مشکلی پیش نیاد

بعدشم من کامنتم داخلش هیچ بی احترامی نبود واصلا با شخص شما نبودم گلم که اومدین با لفظ اینجوری حرف میزنی دقیق مثل طلبکارها،و کاملا مودبانه نظرمو گفتم

بعدشم نگفتم نرید.همه میگن تا سه روز اول نری بهتره اونم دوش سر پایی..حالا شمادوست دارین هر روز برو کسی کارتون نداره من با این خانومم که پست گذاشته

هر کسی یچیزی میگه چیکار کنم من😂💔باشه عزیزم خیلی ممنون🤍🌱

بهتره از ی متخصص زنان این سوال رو بپرسی ببین چ جوابی میگیری 

موفق باشی🌹🌹🌹🌹

جمع کنید تروخدا این حرفا رو ایـــــــــــن همه خانم شاغل ک همیشه تایم پریودشون تو جامعه و سرکارن و ...

چ طرز حرف زدنه

اگه پستمو درست خونده باشی گفتم یه حموم سرپایی هیچ ایرادی نداره

بعد هم من خودمو گفتم نه شخص دیگه ای رو

چون شاغل نیستم وتوتایم پریود هم کسل وبی حالم تو خونه میمونم

بدن هرکس فرق داره

خدایا یادتو از من نگیر وهیچ وقت وهیچ زمان کمکم کن که حضورتو نگاهتو هیچ زمان فراموش نکنم