cowboyka مدیر عضویت: 1403/05/27 تعداد پست: 1031 عنوان حذف تاپیک | مشاهده متن کامل بحث + 1118 بازدید | 57 پست تاپیکایی که قفل هستن و کامنتی نگرفتن رو چطور حذف کنم؟گزینه ی حذف نداره آخه لینک چت goftino.com/c/wq4q8A 1404/05/14 | 02:58 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دانهیسیب عضویت: 1398/12/29 تعداد پست: 3564 سرچ کن یاد بگیری زکات زیبایی پاکدامنی است. امیرالمؤمنین علیه السلام
cowboyka مدیر استارتر عضویت: 1403/05/27 تعداد پست: 1031 سرچ کن یاد بگیری یاد گرفتمالبته بهمکمک کردن لینک چت goftino.com/c/wq4q8A
gollllaftabb عضویت: 1404/05/02 تعداد پست: 3114 سلام چطوری.. شما کجا بسلامتی...حذف تاپیک باید پست زیرش نباشه بعدم روزای زوج ساعت ده تا دوازده صبح لینک تاپیکتو برای نی نی سایت بفرس تا حذف کنه.برات.....انشالله کارت درست بشه.... ..... بـه🏡برمیگردیم 💓🍻
cowboyka مدیر استارتر عضویت: 1403/05/27 تعداد پست: 1031 سلام چطوری.. شما کجا بسلامتی...حذف تاپیک باید پست زیرش نباشه بعدم روزای زوج ساعت ده تا دوازده صبح لی ... سلام😊ممنونم🌹مرسی بابت رهنماییتون🙏 لینک چت goftino.com/c/wq4q8A
banuyegolllll عضویت: 1404/03/14 تعداد پست: 14829 سلام مجدد خوب بد خوب. شکر خدا. میگذرد « ما همانند شیشه بودیم » . اگر پاکمان میکردند _ میدرخشیدبم. امـــا آنها شکستند و ما هم بریدیم و تامام 💅🚶 با افتخار سر دسته انجمن دلشکسته ها💔💔
cowboyka مدیر استارتر عضویت: 1403/05/27 تعداد پست: 1031 سلام مجدد خوب بد خوب. شکر خدا. میگذرد بد واسه چی؟ایشالا همیشه خوب باشید و تمام روز هاتون رو خوب و عالی شروع کنید و تمام لحظاتتون قشنگ باشه و پر باشه از اتفاقات خوب😊 لینک چت goftino.com/c/wq4q8A
banuyegolllll عضویت: 1404/03/14 تعداد پست: 14829 بد واسه چی؟ایشالا همیشه خوب باشید و تمام روز هاتون رو خوب و عالی شروع کنید و تمام لحظاتتون قشنگ باشه ... ای به چشم.. خـوب بد خوب در کل خوب و. عالیه.. شکر خدا.. راستی یک روز دیگه به روز معکوس مونده ها... 😊 « ما همانند شیشه بودیم » . اگر پاکمان میکردند _ میدرخشیدبم. امـــا آنها شکستند و ما هم بریدیم و تامام 💅🚶 با افتخار سر دسته انجمن دلشکسته ها💔💔
cowboyka مدیر استارتر عضویت: 1403/05/27 تعداد پست: 1031 ای به چشم.. خـوب بد خوب در کل خوب و. عالیه.. شکر خدا.. راستی یک روز دیگه به روز معکوس مونده ها... 😊 شما هنوز داری ادامه میدی روز معکوس رو😂 لینک چت goftino.com/c/wq4q8A
banuyegolllll عضویت: 1404/03/14 تعداد پست: 14829 شما هنوز داری ادامه میدی روز معکوس رو😂 مگ بدهتنها کاربر مثبت این سایتی و قابل احترام.. حالا یکیم شما رو فراموش نکنه چی میشه مگه.. شما ک زدی کیش کردی ماروـ. ولی برا ما مات نشدی هنوز😊. « ما همانند شیشه بودیم » . اگر پاکمان میکردند _ میدرخشیدبم. امـــا آنها شکستند و ما هم بریدیم و تامام 💅🚶 با افتخار سر دسته انجمن دلشکسته ها💔💔
cowboyka مدیر استارتر عضویت: 1403/05/27 تعداد پست: 1031 مگ بدهتنها کاربر مثبت این سایتی و قابل احترام.. حالا یکیم شما رو فراموش نکنه چی میشه مگه.. شما ک ز ... شما لطف داریداگه لغو زدم عمدی نبودهاحتمالا یکی رفته بوده رو اعصابم همه رو لغو زدم لینک چت goftino.com/c/wq4q8A
banuyegolllll عضویت: 1404/03/14 تعداد پست: 14829 شما لطف داریداگه لغو زدم عمدی نبودهاحتمالا یکی رفته بوده رو اعصابم همه رو لغو زدم فداتون.. میفهمم .. عه خب پس حالا بهترین.. من کلا درخواستارو قبول نمیکنم. انتخابشون میکنم.. ک شما دومی بودی 😊 « ما همانند شیشه بودیم » . اگر پاکمان میکردند _ میدرخشیدبم. امـــا آنها شکستند و ما هم بریدیم و تامام 💅🚶 با افتخار سر دسته انجمن دلشکسته ها💔💔
cowboyka مدیر استارتر عضویت: 1403/05/27 تعداد پست: 1031 فداتون.. میفهمم .. عه خب پس حالا بهترین.. من کلا درخواستارو قبول نمیکنم. انتخابشون میکنم.. ک شما دو ... خوش به حال اولی پس😊😅 لینک چت goftino.com/c/wq4q8A
banuyegolllll عضویت: 1404/03/14 تعداد پست: 14829 خوش به حال اولی پس😊😅 اوشون خانمه. و خیلیم گله.. کلا هم همون یک نفره و یکی دیگ زیاد تکشون میکنم. « ما همانند شیشه بودیم » . اگر پاکمان میکردند _ میدرخشیدبم. امـــا آنها شکستند و ما هم بریدیم و تامام 💅🚶 با افتخار سر دسته انجمن دلشکسته ها💔💔