2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام چطوری.. شما کجا بسلامتی...

حذف تاپیک باید پست زیرش نباشه 

بعدم روزای زوج ساعت ده تا دوازده صبح لینک تاپیکتو برای نی نی سایت بفرس تا حذف کنه.برات..

...انشالله کارت درست بشه...

..... بـه🏡برمیگردیم 💓🍻

سلام چطوری.. شما کجا بسلامتی...حذف تاپیک باید پست زیرش نباشه بعدم روزای زوج ساعت ده تا دوازده صبح لی ...

سلام😊

ممنونم🌹

مرسی بابت رهنماییتون🙏

لینک چت      goftino.com/c/wq4q8A

سلام مجدد 

خوب بد خوب. 

شکر خدا. میگذرد 

« ما همانند شیشه بودیم » . اگر پاکمان میکردند _ میدرخشیدبم. امـــا آنها شکستند و ما هم بریدیم و تامام 💅🚶 با افتخار سر دسته انجمن دلشکسته ها💔💔

سلام مجدد خوب بد خوب. شکر خدا. میگذرد

بد واسه چی؟

ایشالا همیشه خوب باشید و تمام روز هاتون رو خوب و عالی شروع کنید و تمام لحظاتتون قشنگ باشه و پر باشه از اتفاقات خوب😊

بد واسه چی؟ایشالا همیشه خوب باشید و تمام روز هاتون رو خوب و عالی شروع کنید و تمام لحظاتتون قشنگ باشه ...

ای به چشم.. 

خـوب بد خوب در کل خوب و. عالیه.. شکر خدا.. 

راستی یک روز دیگه به روز معکوس مونده ها... 😊

« ما همانند شیشه بودیم » . اگر پاکمان میکردند _ میدرخشیدبم. امـــا آنها شکستند و ما هم بریدیم و تامام 💅🚶 با افتخار سر دسته انجمن دلشکسته ها💔💔

ای به چشم.. خـوب بد خوب در کل خوب و. عالیه.. شکر خدا.. راستی یک روز دیگه به روز معکوس مونده ها... 😊

شما هنوز داری ادامه میدی روز معکوس رو😂

شما هنوز داری ادامه میدی روز معکوس رو😂

مگ بده

تنها کاربر مثبت این سایتی و  قابل احترام.. 

حالا یکیم شما رو فراموش نکنه چی میشه  مگه.. 

شما ک زدی کیش کردی ماروـ. 

ولی برا ما مات نشدی هنوز😊. 

مگ بدهتنها کاربر مثبت این سایتی و قابل احترام.. حالا یکیم شما رو فراموش نکنه چی میشه مگه.. شما ک ز ...

شما لطف دارید

اگه لغو زدم عمدی نبوده

احتمالا یکی رفته بوده رو اعصابم همه رو لغو زدم

شما لطف داریداگه لغو زدم عمدی نبودهاحتمالا یکی رفته بوده رو اعصابم همه رو لغو زدم

فداتون.. میفهمم  .. عه خب پس حالا بهترین.. 

من کلا درخواستارو قبول نمیکنم. 

انتخابشون میکنم.. 

ک شما دومی بودی 😊 

خوش به حال اولی پس😊😅

اوشون خانمه. و خیلیم گله.. 

کلا هم همون یک نفره و یکی دیگ زیاد تکشون میکنم.