2777
2789
عنوان

درمان قطعی تنبلی تخمدان😍

499 بازدید | 57 پست

سلام

همین اول کار بگم که این کار به هیچ وجه تبلیغ نیست و چون خودمون نتیجه گرفتیم خواستم به شما هم کمک کنم تا ان شاءالله مشکلتون ریشه ای حل بشه

توی نت سرچ کنید حکیم علی کردی نیشابوری، شماره اش میاد بالا، سیو کنید و تو واتساپ یا تلگرام بهشون پیام بدین و مشکلتون رو بهشون بگین

پودر گیاهی بهتون میده که بسته به شدت تنبلی دوره اش متفاوت هست مثلا اگه تنبلیتون کم باشه دوره یکماهه کافیه ولی اگه شدید باشه بهتره سه ماه استفاده کنید ( یعنی سه تا پک تهیه کنید )

کلا این مشکل به صورت ریشه ای درمان میشه

داروش هم گیاهیه و هیچ عوارضی نداره

بعد از دوره مصرف برید سونو بدید و وقتی نتیجه رو دیدین منو دعا کنید☺️🙏🏻

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تنبلی تخمدان درمان قطعی نداره!

پذیرفتن خیلی مهمه! بپذیریم که یه چیزی تموم شده، بپذیریم فلان جا اشتباه کردیم، بپذیریم که فلان جا حق داشتیم، بپذیریم یه سری چیزا همینه که هست، بپذیریم برای یه سری چیزا باید تلاش کرد و جنگید، پذیرفتن موقعیت و طبق اون رفتار و احساس کردن خیلی مهمه.

فکرشو بکن اینهمه دکتر نتونن درمانت کنن بعد حکیمعلی از ناکجا آباد با ی پودر درمانت کنه 

یاد گرفتم هر اتفاقی که تو زندگیم افتاد رو با اغوش باز بپذیرم چون که با اتفاقایی که افتاد تو زندگیم بزرگ شدم همیشه هر راهیو که رفتم فقط برای بدست اوردن آرامش بود و شاید هنوز خیلی راه هست که باید برای بدست اوردنش برم ولی زندگی اینو بهم یاد داد تو این مسیر اگه هراتفاقی برام افتاد چه خوب وچه بد پا پس نکشم و قوی تر به راهم ادامه بدم. من با این تفکر خوشبختم💛✨برای متنفر بودن از کسانی که از من متنفر هستند اصلا وقت ندارم چون بسیار سرگرم دوست داشتن کسانی هستم که دوسم دارند🌸و قسم به اون روزی که بعد اون همه سختی بهم گفتی«دیدی مال من شدی»دوستت دارم🩵مامانِ رز🩷

فکرشو بکن اینهمه دکتر نتونن درمانت کنن بعد حکیمعلی از ناکجا آباد با ی پودر درمانت کنه

وای خدا حفظت کنه خندم گرفت🤣🤣🤣🤣

پذیرفتن خیلی مهمه! بپذیریم که یه چیزی تموم شده، بپذیریم فلان جا اشتباه کردیم، بپذیریم که فلان جا حق داشتیم، بپذیریم یه سری چیزا همینه که هست، بپذیریم برای یه سری چیزا باید تلاش کرد و جنگید، پذیرفتن موقعیت و طبق اون رفتار و احساس کردن خیلی مهمه.

عجب

ما خودمون نتیجه دیدیم

شما اعتماد نداری به من ربطی نداره که

ضمنا ایشون سالها مطالعه داشتن

وای خدا حفظت کنه خندم گرفت🤣🤣🤣🤣

همیشه بخندی 😘

یاد گرفتم هر اتفاقی که تو زندگیم افتاد رو با اغوش باز بپذیرم چون که با اتفاقایی که افتاد تو زندگیم بزرگ شدم همیشه هر راهیو که رفتم فقط برای بدست اوردن آرامش بود و شاید هنوز خیلی راه هست که باید برای بدست اوردنش برم ولی زندگی اینو بهم یاد داد تو این مسیر اگه هراتفاقی برام افتاد چه خوب وچه بد پا پس نکشم و قوی تر به راهم ادامه بدم. من با این تفکر خوشبختم💛✨برای متنفر بودن از کسانی که از من متنفر هستند اصلا وقت ندارم چون بسیار سرگرم دوست داشتن کسانی هستم که دوسم دارند🌸و قسم به اون روزی که بعد اون همه سختی بهم گفتی«دیدی مال من شدی»دوستت دارم🩵مامانِ رز🩷

عجبما خودمون نتیجه دیدیمشما اعتماد نداری به من ربطی نداره کهضمنا ایشون سالها مطالعه داشتن

که اینطورر

همیشه بخندی 😘

عزیزی❤️