2777
2789
عنوان

درمان قطعی تنبلی تخمدان😍

| مشاهده متن کامل بحث + 500 بازدید | 57 پست
تنبلی تخمدان درمان قطعی نداره!

تو طب مدرن درمان قطعی نداره

تنبلی تخمدان بخاطر عدم تحرک و تغذیه اشتباهمونه درواقع از تنبلی خودمون میاد

وگرنه چجوری قدیمیا از ۶تا کمتر بچه نداشتن؟بخاطر شرایط سخت زندگیشون مجبور به فعالیت زیاد بودن

«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»«خدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود»امیدوارم همینقدر قشنگ براتون بخواد❤🌱خدایا صلاحتو با حاجت دل من یه گره کور بزن❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حتی بهتزین دکتر های خارجی هم میگن درمان قطعی نداره ولی با ورزش و رژیم درست و اصولی میشه کنترلش کردحا ...

گیاه های دارویی بهترن من اسن پکیج نمیدونم ولی دختر عموی من با فراسیون درمان‌شد هر ۹ماه پریود میشد

فکرشو بکن اینهمه دکتر نتونن درمانت کنن بعد حکیمعلی از ناکجا آباد با ی پودر درمانت کنه

من خود بیمارپنداری دارم

یه دکتری میگفت انقدر مریضیارو برای خودت بزرگ نکن پزشکی تجارت داروعه 

و واقعا همینطوره

میفرستنت دنبال داروهای جدید

«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»«خدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود»امیدوارم همینقدر قشنگ براتون بخواد❤🌱خدایا صلاحتو با حاجت دل من یه گره کور بزن❤️

آخه اسم رو دارو نمینویسه که من اسمشو بگم چون فقط فرمولش متعلق به خودش هست

فقط روش می‌نویسه تقویت تخمدان

شما هم بزن نت شمارش میاد بعد سفارش بده

ما هم سه دوره استفاده کردیم و خداروشکر نتیجه قطعی گرفتیم

من این تاپیک رو برای کمک کردن و رضای خدا زدم ولی شماها متاسفانه همیشه عادت دارین به قصاوت

حالا اسی من نمیخاستم قضاوتت کنم بالاخره در آخر شما میخاسی کمک کنی حالا یا با تبلیغ یا بی تبلیغدوست ن ...

خواهش میکنم گلم ایرادی نداره

نه به خدا تبلیغ نیست

فقط چون جواب سونو رو دیدم خیلی خوشحال شدم 

و خواستم بگم تا حداقل چندین نفر نجات پیدا کنن

حتی بهتزین دکتر های خارجی هم میگن درمان قطعی نداره ولی با ورزش و رژیم درست و اصولی میشه کنترلش کردحا ...

شما چه میدونی ایشون چه خدمتی داره به بشریت میکنه؟ برو همون داروهای هورمونی رو بریز تو معدت آخرشم هیچ نتیجه ای نگیر

توی طب مدرن درمان نداره

ولی توی طب سنتی درمانش قطعیه 

منم ازش نتیجه گرفتم

به نظر من اونی که گوز گوز می‌کنه تویی تا یه آدمی که به مردم خدمت می‌کنه

تو هیچوقت مثل من از دیدن جواب سونو خوشحال نخواهی شد

هیچی هم تاثیر گیاهان نمیدونی و فکر می‌کنی دکترا چین