2777
2789
عنوان

امشب رفتم مهمونی آبروم رفت😫😫

2086 بازدید | 91 پست

امشب رفتم یه مهمونی خیلی باکلاس تیپ و استایلم عالی بود چند نفری ازشون رو واسه اولین بار دیدم، همه خیلی اهل کلاس گذاشتن و ادا و اطوار بودن بعد که رفتیم سر شام منم که نقطه ضعفم غذاس و همیشه خدا گشنمه یه بشقاب پر غذا کشیدم صابخونه تعارف زد همشون گفتن رژیمیم خیلی کم غذا خوردن 

من دو بشقاب خوردم حالا حس میکنم آبروم رفته😫😫

از شوهرمم دورم دلتنگشم با این اتفاقم بدتر عصبی شدم

به نظرتون الان پیش خودشون چی فکر میکنن؟ صابخونه هرچی آوردم من خوردم😫😫

حالا اندام من از اونا خیلی بهتره من فیتم

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقدر زندگیاتون سختهبی خیال بابا غذاتو بخور هیچ کس با گشنه موندن با کلاس نشده

من خیلی راحت میگیرم ولی حس میکنم آبروم رفت

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

اون با کلاسا برن خونه لباسه گله گشاد میپوشن و از توی قابلمه غذا میخورن نمیکشن تو بشقاب

خدا کنه