2777
2789

میگه زشته پدرشوهرت میبینتت چیز زشتیه

ازش پرسیدم چرا زشته جوابی نداشت

هموین چیزی شنیدین؟ یا صرفا حرف مسخره ایه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید منظورش اینه مثلا تو تازه عروسی نباید این کارارو بکنی 

مثلا باید ناز داشته باشی و اینا 

لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜              وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره                          

من کلا داداشم وبابام بدشون میاد وایسیم سرصف نونوایی نمیدونم چشه داداش من

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤
کلا من از صف وایسادن بدم میاد علی الخصوص صف نون

وای وای دقیقا

نهایتا لواش بتونم بگیرم اونم بدون نوبت

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

بعضیا کلا فکرشون مریضه من با شوهرم عقد بودم خالم میگفت واااای توجمع کنار شوهر نشین بگو بخند نکن زشته ...

بگو که به حرفاش گوش ندادی؟؟!!!

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

شاید منظورش اینه بذار وظیفه همسرت باشه نونوایی رفتن و عادت نکنن که شما میری همش

ما که هنوز خونه ی خودمون نرفتیم

اتفاقا عمم گفت فعلا عقدی نرفتی خونه ی خودت پس نونوایی نرو فعلا😑

باشه ولی نرووو نونوایی یعنی کسی. دیگه نیست ک بره فقط شمایی؟ تازه، تازه عروسم هستی

شما تو شهر کوچکید یا بزرگ؟

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼