2777
2789

کدوم سطح تستش بالاس؟ درصد بالا میشه زد تو شیمی کنکور؟

شیمی کنکور یه کم تست هاش طولانی ان 

منم هر دوش رو دارم ولی مبتکران رو حل می کنم و میرم جلو. تست هاش هم با برنامه ریزی تموم خواهم کرد.

فقط اینکه بعضیا خیلی سبز زدن. به نظرتون سطح کدومش بهتره؟ تا از الان بدونم که ادامه بدم یا عوض کنم؟ نظرتون راجع به آی کیو چطوره؟👀

لطفا بگین🙏🏻

La

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی سبز معمولا واسه منبع اول همیشه خوبه و از یجایی به بعد ممکنه برات اسون به نظر بیاد 

مبتکران سطح بالا و خوبی داره 

مبتکران رو تموم کردی ای کیو هم خوبه اگه خواستی بزن چون این دو سطح بالایی دارن

مبتکران قدیمیه.. خیلی سبز بهتره

گویی‌مردمان‌دیگری‌وارد‌کرده‌اند‌و‌ما‌دروطن‌بیگانه‌ایم...   تمام‌امید‌من‌نهفته‌در‌چشمان‌اوست...🤍هرشب، ماه‌آسمان‌من‌نیلی‌رنگ‌می‌شود☄️ من‌یاسم، مدرس‌موسیقی‌ومربی‌بدنسازی‌ام...🦭 

خیلی سبز معمولا واسه منبع اول همیشه خوبه و از یجایی به بعد ممکنه برات اسون به نظر بیاد مبتکران سطح ب ...

نظرت راجب موج آزمون و دوپینگ ماز چطوره؟ کدوم بعد مبتکران بزنم؟

یعنی سطح تست مبتکران از خیلی سبز بالا هس؟

La

نظرت راجب موج آزمون و دوپینگ ماز چطوره؟ کدوم بعد مبتکران بزنم؟یعنی سطح تست مبتکران از خیلی سبز بالا ...

ماز هم خوبه ولی دوپینگ ماز رو بهتره نزدیک کنکور بزنی 

اره مبتکران سطحش از خیلی سبز خیلی بالاتره

ماز هم خوبه ولی دوپینگ ماز رو بهتره نزدیک کنکور بزنی اره مبتکران سطحش از خیلی سبز خیلی بالاتره

باشه عزیزم

به نظرت بعد مبتکران چی بزنم؟ ماز یا آی کیو یا موج آزمون؟

La