2777
2789

من یه بچه یکساله دارم اگه بخوام بازبیارم باید یکسال بعد بیارم 

خودم‌ حوصله بچه داری ندارم اما میگم بچم گناه داره من بمیرم تنها میمونه

نظرتون چیه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخاطر بچه اول که نمیشه دومی رو آورد قشنگ فکراتو بکن سبک و سنگین کن شرایط رو بسنج بعد به امیدخدا بهترین تصمیم رو بگیر از کجا معلوم دوتا باشن بازم تنها نباشن الان دیگه کسی با کسی رفت و آمد نداره چه برسه به آینده

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔
پشیمون نیستم سختی نکشیدم

یعنی خسته نشدی از بچه داری 

همش باید مراقبت کنی براخودت نمیتونی باشی

قرار با دوستات بیرون خرید باید حتما بچه ها رو بذاری پیش کسی 

من خیلی خودخواهم و دلم تفریح و خوش گذرونی هم میخواد

خیلی سختهآجیام که دو تا بچه کوچیک داشتن آرزوی مرگ میکردنالانم که بزرگ شدن میگن مشکلاتشون بزرگ شدهولی ...

خب ابجیت مگه بچه اول براش سخت نبود ک دومی رو آورد

یا کلاه پناه برخدا عمل کرد؟

خب ابجیت مگه بچه اول براش سخت نبود ک دومی رو آوردیا کلاه پناه برخدا عمل کرد؟

یه بچه با ۲ تا بچه زمین تا آسمون فرق داره

بچه اول، همه ذوقشو میکنن و بیشتر دوسش دارن

بچه دوم، ذوقت کمتر شده و دست تنهایی

بخاطر بچه اول که نمیشه دومی رو آورد قشنگ فکراتو بکن سبک و سنگین کن شرایط رو بسنج بعد به امیدخدا بهتر ...

یعنی حتی یک برادر یا خواهر هم تو این دنیا نداشته باشن؟

یا ب نظر تو آدم نیازی ب خواهر برادر نداره من خواهر برادرام تو مریضی و خیلی چیزا کمکم کردن بااینکه مرتب دعوا داریم

یه بچه با ۲ تا بچه زمین تا آسمون فرق دارهبچه اول، همه ذوقشو میکنن و بیشتر دوسش دارنبچه دوم، ذوقت کمت ...

اوف چ سخته 

حاضرم تنهایی بچه داری کنم اما حداقل هفته ای دوسه ساعت برم خریدبیرون کافه 

ولی وقتی بچه داری باید یا نری جایی یا با صدمیلیون هماهنگ و التماس کنی بچتو بگیرن