2777
2789
عنوان

فولیکول

81 بازدید | 8 پست

میشه راهنمایی کنید

دکترم گفته بود روز 14سیکل برم سونوگرافی بدم و ببینم فولیکول دارم... با دوفا ستون پریود شدم و تو پریود لتروزول خوردم... پلی کیستیک هم هستم. 

فولیکولم دیروز18*24بود.

امروز دوباره خودشم سونو کرد گفت فولیکول رو دارم هنوز. و دوتا آمپول hcg داد که زدم.... ولی گفت یذره سایز فولیکولم برا این تاریخ بزرگه.... شانس بارداری دارم؟ 

آرامش قلب همه چیزه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من تاجایی که می دونم بین ۱۸ تا ۲۴ خوبه برای بارداری ،درسته بزرگه ولی تو بازه هست و عالیه   ایشالله این ماه جواب بگیری

| روز سیکل   | اندازه فولیکول غالب                        |
| ---------- | ------------------------------------------ |
| روز ۸      | حدود ۱۰-۱۲ میلی‌متر                        |
| روز ۱۰     | حدود ۱۳-۱۵ میلی‌متر                        |
| روز ۱۲     | حدود ۱۶-۲۰ میلی‌متر                        |
| **روز ۱۴** | **۱۸-۲۴ میلی‌متر (مناسب برای تخمک‌گذاری)** |

هعععیییی!!!۸سال عمرم پای این حرفهای مفت دکترا رفت

آخرشم رفتم یه مرکز ناباروری....الان خدا دخترمون بهمون داد...جون و دل اول از خدا بخواه..دوم اینکه برو مرکز اینجور کارها...من و شوهرررزممم ظاهراً هیچ مشکلی نداشتیم..پریود سروقت،سایز تخمک های عالیییی...اونجا با آزمایشات متوجه مشکل شدیم...ما جز ۲۰درصد زوجایی بودیم که بدنمون پذیرش همو نداشت و ناباروری بی‌علت....روش ها فرق میکنه

[QUOTE=390634233]چه سایزی مناسبه؟ [/QUOTE 

توکلت به خدا باشه اصلا هم استرس نداشته باش فولیکولت بزرگ هست ولی به اندازه ایکه تبدیل به کیست شده باشه  نیست من خودم دوتا بارداری داشتم که توهردوتاشم فولیکولام زیاد بزرگ نشده بود ولی با همونا باردار شدم فقط حتما پیاده روی داشته باش هم برای تنبلی تخمدان خوبه هم استرس رو کم می‌کنه انشالله که همین ماه دامنت سبز بشه

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍