2777
2789

چقدر با فمنیست موافقین؟اصن جریان فمنیست و چطور میبینید؟

من خودم صد در صد موافق شکل گیری این. جنبش ام و خوشحالم ک هرروز داره زنای بیشتری و آگاه میکنه تو همین سایتم واقعا خوشحال میشم میبینم اکثریت در مواجه با تاپیک های بدرفتاری شوهر سازگاری و تحمل و پیشنهاد نمیدن اما من با هر جریانی وقتی به سمت افراط بره مخالفم حتی فمنیسم .اینکه یه جاهایی منحرف میشه.و به جای برابری خواهی و حق خواهی دنبال کوبوندن یه جنس دیگه اس یا حتی مجبور کردن زن به شبیه مرد بودن و نمی‌پسندم از لحاظ فیزیولوژی سیستم بدن ما خانوما بسیار پیچیده تر از آقایونه ب دلیل اینکه برای پرورش ساخته شده 

مثلا آقایون همه روزها هورمون تستوسترون ترشح میشه تو بدنشون و اتفاقا با تحرک فیزیکی بیشتر و شدید تر بالا میره میزان ترشح این هورمون اگه دقت کنید پدرای نسل قبل ک کارهای یدی و فیزیکی بیشتری میکردن اصطلاحا حالت مردونه ی بیشتری ام داشتن 

اما این هورمون فقط ۳ تا ۵ روز تو بدن خانما ترشح میشه ک همون دوران پسا پریود یا تقریبا ۵ روز تا یک هفته بعد از پریوده ما خانما خواب بیشتر حتی سلامت غذایی بیشتری نیاز داریم و مهمه چی بخوریم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

و بنظر من مدام کار سنگین و ورزش سنگین کردن برای ی خانم خیلی مناسب نیست باعث فرسودگی روانی خانم میشه

البته ک من خودم شاغلم و کاملا موافق اشتغال خانمها اما این شغل نباید با فشار و استرس بالا باشه

من امروز دیدم قراره حق طلاق رو به زن هم بدن براساس بخشش مهریهفکر نیمکردم تو ایران این اتفاق بلاخره ب ...

حق طلاق رو قبلا هم میدادن منتها خانوم های باهوش میگرفتنش

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 

بعضیا فمینیست رو در مرد ستیزی میبینن و معتقدن مرد پایین تر از زنه..با این موافق نیستم ولی موافقم که زن و مرد برابرن حقوقشون آزادی هاشون کاملا باید برابر باشه ک متاسفانه تو مملکت ما زن موجود درجه دو محسوب میشه...

خدا جونم هرلحظه حضور پر از عشقتو توی زندگیم حس میکنم بااینکه بنده خوبی نیستم🥲هزاران بار شکرت🥹🤍"آقایون درخواست ندین لطفا خانوماهم اگه درخواست دادین لطفا قبلش توی تاپیک علتشو بگین"🌸...اگر بهم پریدی و بد حرف زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نیستی خودمو بخاطرت ناراحت کنم..😄یه صلوات به نیت موفقیت تحصیلی و شغلیم هدیه به پدر عزیزمون امام حسین میفرستی؟"شاید کمی دیر بشه ولی نمیذارم حسرت شه"🫠اگه‌هم تونستی یه فاتحه یا صلوات برای عزیزِ از دست رفته‌م بفرست دوست مهربونم🙂🖤در قفس مانده‌ام بی نفس مانده ام ای امان از جدایی، همچو لالایی خواب شیرین تورا خواهم ای دوست کجایی، همچو ماهی که در برکهٔ قلب من عکسِ رویت نباشد،رفته ای تا دگر شوق دیدار من آرزویت نباشد...🥀

من امروز دیدم قراره حق طلاق رو به زن هم بدن براساس بخشش مهریهفکر نیمکردم تو ایران این اتفاق بلاخره ب ...

البته بازهم یه حق و از زن گرفتن تا حق قانونی و انسانی خودشو بهش بدن ک عدم تمایل ب ادامه زندگی مشترک هست

تنها حق قانونی زن بعد از ازدواج همین مهریه بود خیلی زیرکانه اونو میگیرن ازش و در ازاش فقط یک حق از ده حق قانونی سلب شده از زنو بهش میدن

منم خیلی خوشحالم مخصوصا وقتی میبینم انقدر شروط ضمن عقد مثل حق طلاق و اینا باب شده

من خودم حق طلاق. رو دارم 

و بنظرم خیلیییی طبیعیه ک ب عنوان یکی از طرفین زندگی مشترک منم حق داشته باشم برای پایان یا ادامه این زندگی 

بنطرت خوبه.جونیت بره وبعد بدون‌چیزی برگردی

دوستان کارزار مخالفت با تصویب ۱۴سکه لطفا امضا کنیدخانما       https://www.karzar.net/267227

البته بازهم یه حق و از زن گرفتن تا حق قانونی و انسانی خودشو بهش بدن ک عدم تمایل ب ادامه زندگی مشترک ...

اگه طرفدار فمینیسم و فمینیستی که دیگه مهریه رو نباید حق زن بدونی،

یا رومی روم یا زنگی زنگ

یا اسلام یا ضد اسلام،

مهریه رو اسلام تعیین کرده واسه زن،و یه سری چیزارو هم بر زن نسبت به مرد گفته،نمیشه یکیشو قبول کنی یکیشو نه.

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔