2777
2789

من مرگو ترجیح میدم

پشت این اکانت یه بیمار مبتلا به حمله ی عصبی نشسته که زندگی روی خوششو بهش نشون نداده التماس دعا دارم ازتون هم برای شفام هم برای ازدواجم💙 خب به تخم مرغای تو یخچالمون که نشد🥚

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من یه مدتی ازدواج خیلی دوس داشتم تاپیکامم هس معروفم هستم ولی نمیدونم چرا یه مدتی دیگه دلم ازدواج و شوهر نمیخواد نمیدونم چرااینجور شدم ولی خب خوشحالم

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️
ازدواج خوب نیس بنظرم. ولی خب خانواده ایرانی و ... این داستانا هم هس

من‌میترسم با یه مرد هم خونه بشم و فامیلاشو مثلا دعوت کنم بهشون رسیدگی کنم هم میترسم هم حس بردگی میده

من‌میترسم با یه مرد هم خونه بشم و فامیلاشو مثلا دعوت کنم بهشون رسیدگی کنم هم میترسم هم حس بردگی میده

خب به این فکر کن که اون هم متقابل مجبوره برای فامیلات خرج کنه. یا وقتی میری خونه فامیلاشون ازت پذیرایی میکنن