faziiijon مدیر استارتر عضویت: 1399/11/23 تعداد پست: 3908 عنوان چی جوابشو بدم 142 بازدید | 8 پست خواهرم پیام داده ب تولدت کاملا آگاه بودم ولی نت نداشتم تبریک بگمبنظرم خیلی مسخرس خوب اس ام اس بده زنگ بزنه کار نداره کهاصلا لازم نیست بگه یادم بود دوست داشتم نگم کلا تبریک نمیگف بهتر بودرابطه منو خواهرم همیشه خوب نبود الآنم ازدواج کردیم بدتر شده 1404/05/13 | 18:21 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مآرگآریتآ عضویت: 1402/11/15 تعداد پست: 1577 برای شاد کردن خودت محتاج به دیگران نباش همین. نور و عشق الهی جاریست✨
khalejoon عضویت: 1399/12/07 تعداد پست: 13235 درسته 💚یا آهان. 💚 🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞 #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
شورت_بنفش عضویت: 1404/01/01 تعداد پست: 5263 حالا گفته دیگه بیخیال شاید شارژ هم نداشتی ابجی منم همیشه خدا شارژ نداره نت هم نداره کاری به اسمم نداشته باش سلیقه شخصیمه😒
faziiijon مدیر استارتر عضویت: 1399/11/23 تعداد پست: 3908 حالا گفته دیگه بیخیال شاید شارژ هم نداشتی ابجی منم همیشه خدا شارژ نداره نت هم نداره خیلی پولداره متاسفانه 🤣🤣🤣ی حوریه حس میکنم همش تحقیر میکنه اعصابم بهم میریزه میخوام یک جوابی بدم هم ریده باشم هم بد نشم مث خودش
شورت_بنفش عضویت: 1404/01/01 تعداد پست: 5263 خیلی پولداره متاسفانه 🤣🤣🤣ی حوریه حس میکنم همش تحقیر میکنه اعصابم بهم میریزه میخوام یک جوابی بدم ... ولش کن بابا اهمیت نده زندگیتو بکن من تولدمو هیشکی تبریک نگفت به هیجام نبود کاری به اسمم نداشته باش سلیقه شخصیمه😒
faziiijon مدیر استارتر عضویت: 1399/11/23 تعداد پست: 3908 ولش کن بابا اهمیت نده زندگیتو بکن من تولدمو هیشکی تبریک نگفت به هیجام نبود میگم که کاملا باهم مشکل داریم سرتولد نیست
شورت_بنفش عضویت: 1404/01/01 تعداد پست: 5263 میگم که کاملا باهم مشکل داریم سرتولد نیست منم میگم ک اهمیت نده کاری به اسمم نداشته باش سلیقه شخصیمه😒