2777
2789

هیشکاری

خدا مطلقا باهامه و من همه کارامو ب خدا سپردم و برام ب نحو عاااااااااالی حلش کرد.قدرت مطلق خداوند پشت منه و کسی توانایی مقابله با خدا رو نداره...ممنونم خدا جووووووونم که همیشه پیشم بودی و هوامو داشتی و منو از همه بدیها دور کردی...خیلیییییی دوست دارم خدا جونم...بوووس بووووووووس💋💋💋

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چطور میشه ناراحت نشدی

بعضی چیزا ارزش نداره خودتو ناراحت کنی .

خدا مطلقا باهامه و من همه کارامو ب خدا سپردم و برام ب نحو عاااااااااالی حلش کرد.قدرت مطلق خداوند پشت منه و کسی توانایی مقابله با خدا رو نداره...ممنونم خدا جووووووونم که همیشه پیشم بودی و هوامو داشتی و منو از همه بدیها دور کردی...خیلیییییی دوست دارم خدا جونم...بوووس بووووووووس💋💋💋

من دیروز به شوهرم خجالت نمیکشی کادو که نخریدی حداقل ی تبریک نیگفتی با پامم زدم تو شکمش بعد گفت بخدا دیشب بهت پیام دادم رفتم دیدم نوشته بو روزد مبارف 😐بهش گفتم فک نمیکنی قبلش باید ی چیزی مینوشتی با این همه غلط تو دوتا کلمه دیگه رفت بیرون برام دوتا هندون خر ید گفت اینم کادوت😆😆😂😂بعدم بخش گفتم شب بریم بیرون شام دیگه رفتیم بیرون

خوب شد نیومدی گیس وگیس کشی بود

سر چی؟؟؟

همین تاپیکای روز زن

اخه مسخرس چرا باید دعوا بشه😐

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز