2777
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من کادو نداشتم واقعا دلم شکست

من ازینا دلم نمیشکنه ولی وقتی بفهمم بین منو خونواده فرق بذاره ناراحت میشم

خدا مطلقا باهامه و من همه کارامو ب خدا سپردم و برام ب نحو عاااااااااالی حلش کرد.قدرت مطلق خداوند پشت منه و کسی توانایی مقابله با خدا رو نداره...ممنونم خدا جووووووونم که همیشه پیشم بودی و هوامو داشتی و منو از همه بدیها دور کردی...خیلیییییی دوست دارم خدا جونم...بوووس بووووووووس💋💋💋

منم کادو نگرفتم . اصلا توقع هم نداشتم چون سر شوهرم خیلییی شلوغ بود ولی تو بیرون داشتیم می اومدیم پشت چراغ قرمز گل می فروختن با خودم می گفتم کاش برام بخره

واقعا سوپرایز میشدم. ... خودم خندم گرفته بودم که دیگ رد شدیم

اونایی که عکس گذاشتنو دعوا کردن 😂😂

😂😂😂 عجبااااا

خدا مطلقا باهامه و من همه کارامو ب خدا سپردم و برام ب نحو عاااااااااالی حلش کرد.قدرت مطلق خداوند پشت منه و کسی توانایی مقابله با خدا رو نداره...ممنونم خدا جووووووونم که همیشه پیشم بودی و هوامو داشتی و منو از همه بدیها دور کردی...خیلیییییی دوست دارم خدا جونم...بوووس بووووووووس💋💋💋

شوهر من صبحش بهم  صد تومن داد گفت برو لوازم ارایش بگیر برا خودت منم خوشحال گفتم حتما روز زنیم همین صد تومنه خداییشم توقع نداشتم  شب اومد سورپرایزم کرد برام یه شال خوشگل با گل و شیرینیو بستنی خرید خیلی خوشحال شدم😍😍

مامان بزرگم همیشه میگفت:ننه خوشبختیتو جار نزن،نذار کسی بگه خوش بحالش،همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت🌼🌼🌼

ی دمپایی رو فرشی  تینقده نرمههه 😍با شیرینی 😂😂

دمپایی رو خودم قبلش پسند کرده بودم رفته بود گرفته بود اورد 😂

با کسی ک نوشابه نارنجی رو بیشتر از مشگی دوس داره 😏نمیتونم ب تفاهم برسم 😐
جلو من برای مامانش کادو خرید تبریک گفت 

من باشم ناراحت میشم و بهشم میگم ولی میدونم بعدش میگه درک نداری دیگه چیزی نمیگم.

اتفاقا من دیشب میخواستم با هندونه که شوهرم خریده بود عکس بگیرم بزارم نینی سایت😂😂

خخخخخ کاش میگرفتی موجبات خنده وشادیمونو فراهم میکردی 😂😂

پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
ی دمپایی رو فرشی  تینقده نرمههه 😍با شیرینی 😂😂 دمپایی رو خودم قبلش پسند کرده بودم رفته بود گ ...

مبارکه باشه عزیزم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز