2777
2789
گفتن اواسط مرداد دیگه احتمالا باید از فردا منتظر باشیم

ایوایییی جدیییی 

قلبمممم

دیگه شدم دانشجو دبیر ادبیات😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱 ، از یه جایی به بعد تصمیماتت به تصمیمات عقل نزدیک تر میشه ، درسته زندگی برات میشه مثل تلخی شربتی که وقتی مریض میشی میخوریش ، ولی بعدش یه عمر آرامش و راحتی برات میاره ، باور کن و من هم میخوام به این اصل باور کنم :) 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گفتم منتظر باشیم نگفتم که حتما میدن تو این کشور هیجی معلوم نیست دل خوش نکن زیاد

دلم خوش نشد 

دلم ناراحت شد 🥲😂 استرس دارم به خدا از استرسش خواب ندارم 

دیگه شدم دانشجو دبیر ادبیات😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱 ، از یه جایی به بعد تصمیماتت به تصمیمات عقل نزدیک تر میشه ، درسته زندگی برات میشه مثل تلخی شربتی که وقتی مریض میشی میخوریش ، ولی بعدش یه عمر آرامش و راحتی برات میاره ، باور کن و من هم میخوام به این اصل باور کنم :) 

وای دعا کنید بهداشت مدارس قبول شم خیلی ناراحتم زندگیم تباه میشه اگه نیارمش😭😭😭😭😭😭😭😭

منطقه ۳ باشی درمیای  ولی منطقه ۱ با ۲ نه  چون رقابت اونا بالاس همشون ۸۰۰۰ هستن ولی اگه نهایی ها رو ۱۹ گرفته باشی شانس داری 

منطقه ۳ باشی درمیای ولی منطقه ۱ با ۲ نه چون رقابت اونا بالاس همشون ۸۰۰۰ هستن ولی اگه نهایی ها رو ۱ ...

من منطقه ۲ هستم پس باید بی خیال شم😭زندگیم تباه میشه

امیدوارم اگه بهداشت مدارس قبول نشدم دیگ هیچی قبول نشم تا بتونم سال بعد دوباره کنکور بدم

من منطقه ۲ هستم پس باید بی خیال شم😭زندگیم تباه میشهامیدوارم اگه بهداشت مدارس قبول نشدم دیگ هیچی قبو ...

ناامید نشو شاید درومدی من خودم ۳ سال هس پشت کنکورم اگه امسالم درنیومدم بازم میمونم