2777
2789
عنوان

مادرشوهر

287 بازدید | 38 پست

بیاید ببینم مادرشوهرای شماهم انقد عفریته ان؟؟؟

باهاشون قطع ارتباطیم بخاطر عوضی بودناش....همه سوپرایزامونو خراب میکرد...پشت سرم چرتو پرت میگفت زبونش نیش داشت بعد جانماز آب میکشید...

کارما تکرار میشه فقط دقت میخواد ک بفهمیش✌️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گل گفتی ولی من نمیتونم قطع ارتباط کنم بخاطر شوهرم این جلو من که خوب میگه پشت سرم بد از اینورم خودشو ...

نماز بزنه کمرشون

نماز بزنه کمرشون

ایشالله  یبار بحث کرده بودیم  اون اوایل عقدمون به من زنگ زد داشت می‌گفت می‌دونم تقصیر تو نبوده گوشیو یادش رفته بود قط کنه چطور شد نمی‌دونم از اینور به شوهرم گفت زبون می‌زده با من دختره بد دهن 😂😂😂 

بعد اونجا خود شوهرم گفت اگر همو کشیممم به مادرم و خواهرم نگو  

مادرشوهر من به من میگه همین قرآن ک داری می‌خونی بزنه به کمتر😂😂😂

اره خداهم نشسته اینا نفرین کنن عملی کنه

ایشالله یبار بحث کرده بودیم اون اوایل عقدمون به من زنگ زد داشت می‌گفت می‌دونم تقصیر تو نبوده گوشیو ...

🤣🤣🤣روسیاه

دیگ همینه وقتی پسرشون ازدواج می‌کنه تازه یادشون میفتع پسر هم داریم

خداروشکر شرشون کم شده بشدت سمی بودن...من و همسرم الان راحت هرچی بخوایم میپوشیم هرجابخوایم میریم خرج تولد و مادر و کوفتم و زهرمارشم نمیدیم راحت میره جیبمون ...جلو کل طایفه پز منو میده میرسه بمن از پشت سر خنجر میزنه...

اره خداهم نشسته اینا نفرین کنن عملی کنه

ینی بخدا من حرفم اصلا در نمیاد بهشون احترام می‌زارم 

با این حال همش بهم نیس و کنایه میزنن تیکه میندازن 

من اعصبانیتمو از بچه‌ها خالی میکنم سرشون داد میزنم از این عادتم متنفرم هر چقدر سعی میکنم عصبی نشم نمیتونم قبلا اینجوری نبودم از دست اینا اعصاب برام نمونده