2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 287 بازدید | 38 پست
😂😂😂😂سیاستی که مادر شوهر من داره هیچکی نداره

همشون یکین ...این قضیه رو فقط همسرامون باید هندل کنن....چون جوونم هست رقابتم میکنه باهام...البته بهتره بگم میکرد خدارحمتش کنه🤣🤣دوسه بار هرچی حرص تو دلم ریخته بود خالی کردم روش فهمیده بود بمن نمیتونه تیکه بندازه...

کارما تکرار میشه فقط دقت میخواد ک بفهمیش✌️

خداروشکر شرشون کم شده بشدت سمی بودن...من و همسرم الان راحت هرچی بخوایم میپوشیم هرجابخوایم میریم خرج ...

خوشبحالت من اصلا نمیتونم چیزی که دوست دارم بخورم و یا بپوشم حتی نمیتونم وقتی خوابم میگیره بخوابم شروع می‌کنه ب غر زدن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ینی بخدا من حرفم اصلا در نمیاد بهشون احترام می‌زارم با این حال همش بهم نیس و کنایه میزنن تیکه مینداز ...

دیوونه ای ....احترام احترام میاره سکوت زیاد هاری....جوونیتو مادرشوهرت بگیره پیریتم بچه هایی ک بخاطر مادرشوهرت سرشون داد زدی حروم میکنه....باهرکی عین خودش...تو شایسته توهین نیستی حدشونو نشونشون بده

خوشبحالت من اصلا نمیتونم چیزی که دوست دارم بخورم و یا بپوشم حتی نمیتونم وقتی خوابم میگیره بخوابم شرو ...

مگه با اونا زندگی میکنید

همشون یکین ...این قضیه رو فقط همسرامون باید هندل کنن....چون جوونم هست رقابتم میکنه باهام...البته بهت ...

مال من ک همسن مادربزرگمه میاد خونه ببینه چیز جدیدی خریدم میگه پسرم برای منم بگیری لازم دارم تا می‌تونه میکنده آخرین بار جارو شارژی گرفتم مال خودم خراب شده بود اومد دید گفت من پاهام درد می‌کنه جارو خودم سنگینه برام بخر  در صورتی که  🤣از جهاز من جدید تر خریده از نو همرو

مال من ک همسن مادربزرگمه میاد خونه ببینه چیز جدیدی خریدم میگه پسرم برای منم بگیری لازم دارم تا می‌تو ...

اینکاراشون خنده داره

مال من ک همسن مادربزرگمه میاد خونه ببینه چیز جدیدی خریدم میگه پسرم برای منم بگیری لازم دارم تا می‌تو ...

برای من خیر سرش رفته بود مانتو خریده بود من همیشه عروسکی و اسپرتم این رفته بود مانتو افغانی زمان دایناسورارو ک یقشون طلاکوبه خریده بود...تا پوشیدم همسرم ناراحت شد گفت برو درش بیار...ازخودمم پرسید گفتم دستت دردنکنه ولی همسرم خوشش نیومده...انداختم گردن خودشون🤣

چه کنم یبار گفتم به شوهرم قشنگ قبول کرد که مشکل از مادرشه رفت مادر دختر پرش کردن که زنت حسوده

خب تو هم منبعد بگو عزیزم از هرچی دوتا بخر...بذار فشار بیاد بهش تتبفهمه