همشون یکین ...این قضیه رو فقط همسرامون باید هندل کنن....چون جوونم هست رقابتم میکنه باهام...البته بهتره بگم میکرد خدارحمتش کنه🤣🤣دوسه بار هرچی حرص تو دلم ریخته بود خالی کردم روش فهمیده بود بمن نمیتونه تیکه بندازه...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
همشون یکین ...این قضیه رو فقط همسرامون باید هندل کنن....چون جوونم هست رقابتم میکنه باهام...البته بهت ...
مال من ک همسن مادربزرگمه میاد خونه ببینه چیز جدیدی خریدم میگه پسرم برای منم بگیری لازم دارم تا میتونه میکنده آخرین بار جارو شارژی گرفتم مال خودم خراب شده بود اومد دید گفت من پاهام درد میکنه جارو خودم سنگینه برام بخر در صورتی که 🤣از جهاز من جدید تر خریده از نو همرو
مال من ک همسن مادربزرگمه میاد خونه ببینه چیز جدیدی خریدم میگه پسرم برای منم بگیری لازم دارم تا میتو ...
برای من خیر سرش رفته بود مانتو خریده بود من همیشه عروسکی و اسپرتم این رفته بود مانتو افغانی زمان دایناسورارو ک یقشون طلاکوبه خریده بود...تا پوشیدم همسرم ناراحت شد گفت برو درش بیار...ازخودمم پرسید گفتم دستت دردنکنه ولی همسرم خوشش نیومده...انداختم گردن خودشون🤣