برای اولین بار میخوام رژیم بگیرم پنج کیلویی کم کنم برسم به ۵۶، اموز روز اولمه و مدام به فکر غذام چون گرسنمه، چیکار کنم احساس سیری کنم بخصوص تو وعده ناهار که نخوام برنج هم زیاد بخورم یا میان وعده ها چی بخورم؟؟؟؟
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
قبل از صبحانه یک سیب کوچولو بخور قبل از ناهار و شام یه بشقاب پر سالاد کاهو و کلم درست کن روش آب لیمو طبیعی بریز بخور روزی هشت تا ده لیوان آب بخور میان وعده یا مغزیجات سالم مثل بادام و فندق و پسته بخور ،یا یه واحد میوه
مصرف کاهو ،کلم،گوجه،خیار،هویج کاملاً آزاده به هر مقدار دوست داری بخور
💍H❤️ آقایون درخواست ندین مرسی 🙏 یه پسر دسته گل دارم که نفسم بنده به نفسش رادین قشنگم مامان خیلیییییی عاشقته ❤️🌹 روژان خوشگلم بدجوری دلتنگتم عروسکم 🖤😭😭
من قدم ۱۶۰ وزنم ۶۰ خیییییلی دلم میخواد ۱۰ کیلو وزن کم کنم بشم حداقل ۵۰ ولی هرکاری میکنم نمیشه حتی وعده ناهارم حذف کردم فستینگم هستم ولی فایده نداره شما باچه برنامه ای کالری شماری میکنی؟؟؟