2777
2789
عنوان

باردار نشدن با متروفین

267 بازدید | 14 پست

سلام 

من میخام قرص میتروفین مصرف کنم بعد نمیخام باردار شم چون هنوز عقد هستم و برای تنبلی تخمدانو لاغری میخام

چیکار کنم باردار نشم؟فقط کاندوم؟

برای به هم رسیدنه منو عشقم دعا کنین 🙇‍♂️♥️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه ربطی عزیزم متفورمین واسه تنبلی تجویز میشه و قند خون را تنظیم میکنه مثل بقیه قرصها 

شما هرکاری موقع نخوردن میکردی الان هم بکن 

خدایا شکرت بابت رسیدن به آرزوهام،هیچوقتتتت از خدا ناامید نشید ، امید و توکل معجزه میکنه .

رابطه نداشته باشین خیالتون راحت تره

هیچ روش جلوگیری صددرصد نیس😀😀

خالصانه و با تمام وجود از خدا میخوام به هرکس که میخواد،راحت و زود فرزند سالم و صالح هدیه بده😍😍😍
چه ربطی عزیزم متفورمین واسه تنبلی تجویز میشه و قند خون را تنظیم میکنه مثل بقیه قرصها  شما هرکا ...

اخه باعث میشه تخمدان فعال بشه خیلیا باهاش باردار شدن

چه ربطی عزیزم متفورمین واسه تنبلی تجویز میشه و قند خون را تنظیم میکنه مثل بقیه قرصها  شما هرکا ...

روز رابطه قرصو نخورم کافیه؟؟؟

روز رابطه قرصو نخورم کافیه؟؟؟

نه بابا این چه حرفیه

ببین اگه دکتر متفورمین برات تجویز کرده حتما بخور تا بعدا توی بارداریت دچار مشکل نشی.

با دکتر زنانت مشورت کن بهترین روش جلوگیری برات چی هست.چون قرص درصد خطاش از کاندوم کمتره.درصد موفقیت کاندوم 80 و خورده ای درصده.یعنی خطاش زیاده

ولی متفورمینتو بخور

خالصانه و با تمام وجود از خدا میخوام به هرکس که میخواد،راحت و زود فرزند سالم و صالح هدیه بده😍😍😍
نه بابا این چه حرفیه ببین اگه دکتر متفورمین برات تجویز کرده حتما بخور تا بعدا توی بارداریت دچار مشک ...

اطلاعات در مورد قرص اورژانسی داری؟نهوه ی استفادش

اطلاعات در مورد قرص اورژانسی داری؟نهوه ی استفادش

قرص اورژانسی فقط بعد از رابطه ی حفاظت نشده استفاده میشه.یعنی یه رابطه برقرار میشه و شما بعدش دو تا قرص میخوری تا باردار نشی.

اما نباید بیشتر از یک بار در سال باشه

چون داغون میکنه بدنت رو