2777
2789
عنوان

شوهر شما هم تنهایی تصمیم میگیره

219 بازدید | 19 پست

بعد ۱۳ سال زندگی هنوز نتونستم متقاعدش کنم که منم آدم هستم وقتی میخوای برا کاری تصمیم بگیری با من هم هماهنگ کن مهمون دعوت میکنه سر از خود خرید وسیله های مهم سر ازخود خونه گرفتن سر از خود از دستش خسته شوم احساس میکنم یه طناب بسته به گردنم و این طرف اون طرف میکشونه ومی برتم چیکار کنم سوای اینکه نتیجه کارهاش خوب در نمیاد ازش زده شدم دیگه دلم این زندگی را نمی خواد من هیچ کاره ام چیکار کنم به نظر من هم اهمیت بده 😔😔😥😥

عزیزم قدرت زنانگیتو دست کم گرفتی خب همین میشه

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وقتی خرابکاری میکنه و میبینی ناراحته مدارا میکنی و دلداری میدی و خودت از درون عذاب میکشی؟

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

حق الناسه به نظر من. شوهر من حتی برای سفر خودش تصمیم می گرفت و فقط یکبار مخالفت کردم بعد از ۱۲ سال خیلی بد برخورد کرد. و دیگه سفر نرفتیم. البته اون اختلال شخصیت خودشیفته بود. ان شاء الله مال شما حل شه.

ترنج

حق الناسه به نظر من. شوهر من حتی برای سفر خودش تصمیم می گرفت و فقط یکبار مخالفت کردم بعد از ۱۲ سال خ ...

ماهم همین مشکل را داریم من بد ماشینم ولی من را به زور میبره هزار بار بهش گفتم به بچه ها نگو وبا دوستای خودت برو گوش نمیکنه

یعنی میگی چیکار کنم

قدرت زنانگی چیزی نیست اینجا بچه هست بشه بازش کرد

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

شما متاهلید؟

عزیزم اول پروفمو چند دفعه با دقت بخون بعدش سوالی داشتی در خدمتم