2777
2789
عنوان

کسایی که از پوست سر درمیارین

58 بازدید | 9 پست

به نظرتون پودر فیکس به ضدافتاب بی رنگ ام کیو بزنم خوبه ؟پوستم چرب نمیشه برم بیرون ؟روتینم دارما ولی چه میشه کرد پوستم شدید چرب

این کاربر دلش شکسته لطفا مهربان باشین:)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یک مدتی بود که از اسپری آبرسان و فیکس کننده ی آرایش برند ژنوبایوتیک استفاده میکردم، پوستم چربه و زمانی که از این اسپری استفاده می‌کردم، ضد آفتاب کرم پودری ام بهتر روی صورتم می‌خوابید و صورتم دیر تر چرب می شد.

بی آب و تاب و توان،

پودر فیکس رو چرا بزنی روی ضد آفتابپودر فیکس برای آرایش های سنگینه

خب من کل ارایشم ضدافتاب بی رنگ ولی بیرون میرم پوستم چرب میشه باز نمیدونم‌چیکار کنم روتینم دارم

اره میتونی ولی باید پودر فیکست بیرنگ باشه ها، اول ضد آفتاب تو بزن بعد با براش خیلی کم پودر فیکس بردار بتکون اضافه هاش بره بعد کل صورتتو بکش با براش, منم مثل توام پوستم به شدت چربه و برق میزنه به خاطر همون همیشه پودر فیکس میزنم

میشه برام دعا کنین! همه چی درست بشه مشکلاتم حل بشه!! امضامو دیدین برام صلوات بفرستین♥️

پودر فیکس رو چرا بزنی روی ضد آفتابپودر فیکس برای آرایش های سنگینه

نه عشقم پودر فیکس تو تابستون به نظرم از واجباته, چون منم پوستم چربه ضدآفتاب خالی میزنم روی بینی و کنار بینی براق میمونه پودر فیکس میزنم مات مات میشه صورتم

میشه برام دعا کنین! همه چی درست بشه مشکلاتم حل بشه!! امضامو دیدین برام صلوات بفرستین♥️

اره میتونی ولی باید پودر فیکست بیرنگ باشه ها، اول ضد آفتاب تو بزن بعد با براش خیلی کم پودر فیکس بردا ...

خب پودر میزنی اوکی میشی؟بعد برند شیگلم خوبه؟

خب پودر میزنی اوکی میشی؟بعد برند شیگلم خوبه؟

اره اوکی میشه،اره خوبه فلورمارم خوبه، شیگلم اون پودرفیکسش که دو طبقه‌س خیلی خوبه