2777
2789
عنوان

عجیب بود برام

99 بازدید | 7 پست

ی پست دیدم ی زنه نوزاد برده بود باشگاه و مدام گریه میکرد وقتیم یکی شاکی شده بود همه ریختن سرش که انسانیت نداری

خب ما ۲ ساعت میریم ذهنمون اروم بشه 

وقتی ینفر تصميم میگیره مادر بشه باید قید اکثر چیزای زندگی خودشو بزنه

بقیه واقعا مسئول اینکه کسی نیست مراقب بچه ی اون شخص باشه نیست

کسی که مادر شدن و به جون میخره باید عواقبشم بپذیره دیگه

اصلا باشگاه مگه جای بچست

خدایا لطفا مامان بابام دلشون شاد باشه و همیشه چشماشونو ببوسم🫀❤️

باشگاه جا بچه نیس ولی اینکه ریختن روی سر یه مادر از همه چیز بدتره

بابا ریختن رو سر اونی که به گریه ی بچه اعتراض کرده

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

همه اعتراض میکنن و نق میزنن به جون مادر ولی کسی راه حلی نداره. 

چی میشه تو همون باشگاه یه قسمتی برای بچه ها بصورت مهد باشه،  مادر یکی دوساعت بچه رو بذاره و ورزش کنه؟! 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

همه اعتراض میکنن و نق میزنن به جون مادر ولی کسی راه حلی نداره. چی میشه تو همون باشگاه یه قسمتی برای ...

من با این قضیه موافقم

ولی با اینکه یسریا انتظار دارن همه فدای بچشون بشن غیر قابل قبوله

من با این قضیه موافقمولی با اینکه یسریا انتظار دارن همه فدای بچشون بشن غیر قابل قبوله

ببین گاهی پیش میاد مادر یکبار نمیتونه بچه رو جایی بذاره،  دوست داره درک بشه. 

ولی اینکه هربار بیاره، مزاحمت ایجاد کنه درست نیست

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

ببین گاهی پیش میاد مادر یکبار نمیتونه بچه رو جایی بذاره، دوست داره درک بشه. ولی اینکه هربار بیاره، ...

موافقم