2777
2789
عنوان

رکورد قطعی برق رو زدیم

431 بازدید | 34 پست

در عرض نیم ساعت دو بار قطعی برق داشتیم هنوز هم برق نیومده تا شب هم معلوم نیست چند بار دیگه قطعی برق داشته باشیم.چه وضعشه 

خدایا...من چیزی نمی‌بینم آینده پنهان است ولی آسوده‌ام،چون تو را می‌بینم و تو همه چیز را...                      

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما برقمون قطع میشه بعد ک میاد آب قطع میشه دوباره آب میاد برق قطع میشه😑💔آب و برق مجانی فک کنم منظورشون اینجوری بوده 

(۱۸ کیلو اضافه وزن)⭐ ✅وزن اولیه :۶۸/۸۰۰ 💥هدف :۵۰ (اولین هدف :۶۸✅) (دومین هدف:۶۶✅) (سومین هدف:۶۴)

ماهم اب هامون قطعه

چه بد.ما قطعی آب نداریم ولی هر روز قطعی برق داریم دو سه روز هم هست قطعی برق‌مون ۴ ساعت‌ست.معلوم نیست این شرایط تا کی ادامه داره

خدایا...من چیزی نمی‌بینم آینده پنهان است ولی آسوده‌ام،چون تو را می‌بینم و تو همه چیز را...                      

دیشب برق ما رفت یهو یک ثانیه بعد اومد🤣

اولین بار بود برقمون رفت

𝐇.𝐒💍👰                                                                               تو موندگارترین خاطره عمرِ منی. 🩷