2777
2789

مثلا هر چیزی من موفق بشم یا هر چی میارش پایین

مثلا یه سری میگفتم کنکورم همه درسارو خوب زدم به خنده گفتم تاریخ جغرافیا که آسونه رو کم زدم😐یهو گفت ها درس اصل و سخته هم همون بوده دیگه که یعنی تو همه درست که راحت بودن زدی اصل کاریو نزدی

یا مثلا چون من رشتم انسانیه توقع دارن برم فرهنگیان ولی من چون قبولی صد درصد نیست فقط به چند نفر گفتم مصاحبه دعوت شدم

همون اول وقتی گفتم نتایج خوب بوده گفت آره امسال که کنکور راحت بوده همه فرهنگیان میارن😂

با مثلا میگم یه چیزو با این قیمت خریدم میگه نه من اینو دیدم با قیمت کمتر

خدا کنه فرهنگیان قبول شم 

لطفاً برام دعا کنید فرهنگیان همین امسال قبول شم💔🥺:)قبول شدم😍🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولشون کن

منم عنتر های حسود دورم زیاد بود

نمی دونم چرا دقیقا کنکورها و استخدامی های سال من آسون میشد😏

بذار بگن بسوزن ولی در آخر اونی که پیشرفت میکنه تویی

اين زندگى دنيا چيزى جز سرگرمى و بازيچه نيست و اگر بدانند، زندگى حقيقى، همان سراى آخرت است.(سوره عنکبوت_۶۴)                                                            هر وقت زندگی بهم فشار میاره یاد این آیه می افتم و می فهمم این دنیا فقط یه بازیه زود گذره و خوشبخت کسی که اینو فهمیده باشه و اندازه یه بازی بهش نگاه کنه اما با تمام وجود برای بازیش تلاش کنه تا برنده بشه....... برنده شدن به معنای اول شدن نیست بلکه تو هر نقش و جایگاهی هستی باید بهترین خودت باشی.....امیدوارم بتونیم بهترین خودمون باشیم و شکرگزار خدای مهربونمون❤️❤️❤️❤️❤️                     خدا جونم با اینکه بنده ی خوبی نبودم اما هزاران بار معجزه تو دیدم 😘😘😘😘😘😘  خیلی خوبی مهربونم دووووووووووووووووست دارم😍😍         احساس می کنم بعضی موقع ها از اون بالا با نگاه عاقل اندر سفیه نگام می کنی و میگی این بازم دیوونه شد😐🙄        مطمئنم تو حساب کتابات این موضوع رو هم مد نظرت قرار میدی🤗😘

ولشون کنمنم عنتر های حسود دورم زیاد بودنمی دونم چرا دقیقا کنکورها و استخدامی های سال من آسون میشد😏ب ...

میترسم قبول نشم ذوق کنه

ولش کن،همیشه نیاز راستشو بهش بگی آدم حسود حقشه بهش دروغ بگی،انشالله موفق بشی

انشالله 

چشم

میترسم قبول نشم ذوق کنه

بگو نهههه امسال نمیخوام برم....

یا الکی بگو میخوام یه کاری رو شروع کنم

اصلا چرا گفتی دخختر خوب

منم معلمم موقع آزمون از وسط مسافرت برگشتم و به هییییچ کس نگفتم

اين زندگى دنيا چيزى جز سرگرمى و بازيچه نيست و اگر بدانند، زندگى حقيقى، همان سراى آخرت است.(سوره عنکبوت_۶۴)                                                            هر وقت زندگی بهم فشار میاره یاد این آیه می افتم و می فهمم این دنیا فقط یه بازیه زود گذره و خوشبخت کسی که اینو فهمیده باشه و اندازه یه بازی بهش نگاه کنه اما با تمام وجود برای بازیش تلاش کنه تا برنده بشه....... برنده شدن به معنای اول شدن نیست بلکه تو هر نقش و جایگاهی هستی باید بهترین خودت باشی.....امیدوارم بتونیم بهترین خودمون باشیم و شکرگزار خدای مهربونمون❤️❤️❤️❤️❤️                     خدا جونم با اینکه بنده ی خوبی نبودم اما هزاران بار معجزه تو دیدم 😘😘😘😘😘😘  خیلی خوبی مهربونم دووووووووووووووووست دارم😍😍         احساس می کنم بعضی موقع ها از اون بالا با نگاه عاقل اندر سفیه نگام می کنی و میگی این بازم دیوونه شد😐🙄        مطمئنم تو حساب کتابات این موضوع رو هم مد نظرت قرار میدی🤗😘

بگو نهههه امسال نمیخوام برم....یا الکی بگو میخوام یه کاری رو شروع کنماصلا چرا گفتی دخختر خوبمنم معلم ...

من شرایطم یه طوری بود که فقط به سه تا از عموهایم و زن عموم گفتم 

شرایطم بد بود راهی نداشتم جز گفتن

این مشکلو منم دارم

چشمشون پر از انرژی منفیه

یه چیزی از زندگیت بفهمن واقعا نابودت می‌کنن

چرا تعریف می‌کنی از برنامه‌هات جلوشون؟

هرچقدر بگی، اگه اتفاق بیفته حسادت می‌کنن، اگه اتفاق نیفته تحقیر

من آدم‌هایی رو دوست دارم که از صدای بارون🌧، تماشای غروب خورشید🌅، بوی قهوه تازه دم‌ شده☕، شب های پرستاره🌠، صدای قدم‌های پائیز🍁، و خوندن یه غزل📖، هیجان‌زده می‌شن.

این مشکلو منم دارمچشمشون پر از انرژی منفیهیه چیزی از زندگیت بفهمن واقعا نابودت می‌کننچرا تعریف می‌کن ...

راس میگی

موافقم باهات

دیگه نمیگم

راس میگیموافقم باهاتدیگه نمیگم

برات دعا می‌کنم قبول شی

اما یه طوری القا کن که نمی‌خوای فرهنگیان بری پشیمونی

من آدم‌هایی رو دوست دارم که از صدای بارون🌧، تماشای غروب خورشید🌅، بوی قهوه تازه دم‌ شده☕، شب های پرستاره🌠، صدای قدم‌های پائیز🍁، و خوندن یه غزل📖، هیجان‌زده می‌شن.

پیرارسال از درصدا و ترازم گفتم

حتی قبول نشدم بعد انتخاب رشته

سال بعدش حتی نگفتم دارم درس می‌خونم

خیلی چشمم ترسیده ازشون