2777
2789
عنوان

خیانت همسر

430 بازدید | 22 پست

یه آقایی به همسرش خیانت کرده بود و بعد هم علت شو بدی خانواده همسر عنوان کرد مثلا گفت که مادر زنش گوشواره ای که برای زنش خرید بود رو دزدیده و خانوداه زنش کلی پول ازش کندن و هزار بدی دیگه و زنش هم همیشه سمت خانوادش بوده 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اون دلیل روهم نداشت میگفت ابر های اون روز ب رنگ طوسی بودن منم ی خانم از جلوم رد شد یهو دیدم خیانت کردم

گفت چادرت را بپوش تا ایمان مردی نلرزد ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد

متاسفانه خانواده من هم مشکلات رفتاری زیادی دارن و ممکنه در آینده همچین چیزی واسه منم پیش بیاد البته ...

حالا تا آینده و ازدواج خیلی مونده.. بهش فکر نکن عوضش انرژیتو بذار رو اینکه با ی آدم درست و حسابی ازدواج کنی

به نظر تون واقعا اینا می تونه دلیل خیانت همسر باشه

شما که میگی خانواده خوبی نداری حداقل خودت یه آدم حسابی مستقل تحصیل کرده باش که رون بشه حساب کرد و این زنجیره ی بده خانوادت رو قطع کن 

که دیگه کسی جرعت نکنه بخاطره خانوادت چیزی بگه عزیزم 

شما شخصیت خودت رو ارتقا بده با خوندن کتاب پادکست گوش دادن وووو 

خودت مستقل قوی کن خوبی شما تو خانواده تاثیر گذار میشه 

سطح خودت بالا ببر ادم درست میاد‌..

استاد محمد شجاعی گوش بده خیلی عالیه حالت عالی میشه 

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....

تاپیک قبلت ترکید اومدم اینایی که نوشته بودم رو بهت بگم

خیانت دو نفر دیگه نه ربطی به این اقا داره نه هم به شما نه حتی به زنش.... هر طور شده خودتو بکش بیرون این اقا هم اگه زنشو نمیخواست طلاقش میداد بعدا سر تو هم این بلا رو‌میاره مطمئن باش 

به قضیه ای رو شنیدم که برای یک هفته پیشه... 

یه نفری که البته بیوه بوده و یه بچه هم داشته میره زن دوم یه اقایی میشه و ازش هم بچه دار میشه ده سالی رو با هم زندگی میکنن. هفته پیش این زن تصادف می‌کنه بچه خودش از ازدواج اولش و بچه دومش از ازدواج دومش در جا فوت میکنن حال خودشم اصلا خوب نیست...‌ آه یه زن اینجوری نابودت می‌کنه کارما میاد سراغت هر جور شده ازین رابطه خودتو خلاص کن

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"
به نظر تون واقعا اینا می تونه دلیل خیانت همسر باشه

گناه مادر رو پای دختر نوشته؟ ناراحت بود از وصلت زنشو طلاق میداد بعد می‌رفت با یکی دیگه می‌ریخت رو هم چه ربطی داره مادر زن دزدی کنه داماد خیانت

بدبخت دختره 

گناه مادر رو پای دختر نوشته؟ ناراحت بود از وصلت زنشو طلاق میداد بعد می‌رفت با یکی دیگه می‌ریخت رو هم ...

مرد اینطور بیماره بیشتر حسودیش شده که اونا خیانت کردن این جا نمونه سریع خودش به قافله خیانت کاران رسونده

و حرفم برای تو استاتر چطور یه دختر اینقدر راحت به یک شیاد خائن اعتماد میکنه

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....
مرد اینطور بیماره بیشتر حسودیش شده که اونا خیانت کردن این جا نمونه سریع خودش به قافله خیانت کاران رس ...

اتفااااقا

اینجور مرد فرصت طلبه

حسود نیست

خانواده دختره با کاراشون یه فرصت ایجاد کردن که این آقا بهانه تراشی کنه و لطمه بعدی رو وارد کنه

وقتی خانواده پشت آدم نباشه مرد هم از بی کسی زن استفاده می‌کنه