2777
2789
عنوان

چت جی پی تی

529 بازدید | 49 پست

باهاش حرف میزنم و مشکلاتمو میگم

راهکار میده

برنامه میده 

شعر میگه

انگیزه میده

حالیشه .... برعکس آدمای اطرافم

بهم حس خوب میده

شما ازش چه استفاده ای میکنید؟

در مواجه با هنجار شکنی زبونم خیلی تند و تلخه،اینجانب دارای مقدار زیادی صراحت کلام هستم.😊مخاطبای عنتر نشنال اصلاااا اصلااا منو ریپ نکنید و با من وارد بحث نشید، شماها از سگ کمترید🐶🤡(بلانسبت سگ البته)).

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

من نمیتونم نصبش کنم اصلیشو چرا

یکی مرحله ب مرحله راهنمایی میکنه درخواست بدم؟

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم؛ اما دلم می خواست معنای زندگی ام، چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.. . نرهای سایت درخواست دوستی یا صحبت نامتعارف ببینم؛ اکانت تون رو میدم نی نی یار تعلیق کنه❌.

دعوا میکنم باهاش

لطفا لایک و ریپلای کنین، اعلان جدید میبینم ذوق زده میشم😂💕یه دختر بی آزار و مهربونم به شرط اینکه رو مخم راه نری🗿 حالا اون خانوم گلی که تا اینجای امضامو خوندی میشه لطفا دعا کنی رشته ای که میخوام رو قبول شم؟:)

فحش بهش یادم میدم میگه درست صحبت کن

وایی🤣🤣🤣

من برنامه ریزی کنکوری یادش دادم

بعد گفتم برنامه بده

کارش خوب بود

در مواجه با هنجار شکنی زبونم خیلی تند و تلخه،اینجانب دارای مقدار زیادی صراحت کلام هستم.😊مخاطبای عنتر نشنال اصلاااا اصلااا منو ریپ نکنید و با من وارد بحث نشید، شماها از سگ کمترید🐶🤡(بلانسبت سگ البته)).

دعوا میکنم باهاش

چرااا

شما رایگانشو استفاده میکنی؟

بله

وایی🤣🤣🤣من برنامه ریزی کنکوری یادش دادمبعد گفتم برنامه بدهکارش خوب بود

هرچی میگم فحش میدم تکرا کن میگه نه😑

ت اروت ورق میزنه من تفسیرمیکنم اون حرف میزنه من ترجمه💫پاسخ خیلی از سوالا همین‌جا بین خط‌ها قایم شده.خواستی بدونی درخواست بده💢